http://www.counselling.nl
Counselling en Coaching Opleidingen - www.counselling.nl
De Academie voor Counselling en Coaching
Sinds 1996 een begrip.
Counsellingsopleidingen en Coachingsopleidingen - Oprichter
De Oprichter heeft de Academie voor Counselling en Coaching
opgericht en ontwikkeld. De doelstelling was en is om kwalitatieve
opleidingen tot counsellor, coach te verzorgen tegen een lage prijs.
Algemeen:
Inschrijven
Actie
Prijzen
Nieuwsbrief
Brochure Downloads
Opleiding
FAQ - Veel gestelde vragen
Open Dagen
Examen

Overzichten:
Steden - Trainers - Data
Live Online Praktijktraining
De Opleidingen
Info voor alle Opleidingen
Ik ben trots op onze cliŽnten, studenten, trainers, docenten, coaches en de medewerkers die de opleiding in de loop der jaren vorm hebben gegeven. Daarnaast ben ik ook tal van andere mensen dankbaar. Mensen zonder wie deze Academie nooit had bestaan. We bouwen voort op alles wat het verleden ons heeft gebracht. Naast Rogers, ben ik natuurlijk ook de boekdrukkers, de makers van de inkt en papier dankbaar, alsmede de transportondernemingen en hun werknemers. In deze complexe wereld levert ieder zijn bijdrage op wat voor manier dan ook. Voor mij zijn alle mensen gelijkwaardig, ongeacht wat zij doen, of wat hun positie is. Ieder heeft een nut in het grote proces.

Hoewel we allemaal gelijkwaardig zijn, zijn we natuurlijk geen klonen van elkaar. De ťťn kan dit goed, de ander kan dat goed. Alle counsellors en coaches helpen mensen op een manier die het beste past bij hun cliŽnten en hun eigen natuur. Een leeuw eet vlees en een koe gras. Een leeuw gras leren eten en een koe vlees leren eten is vragen om problemen. Daarom leren we je de counsellor of coach in jezelf te ontdekken. Je eigen aard en stijl staat voorop. We respecteren elkaars individualiteit.


Waarom heb ik de Academie opgericht?
Ten eerste omdat ik het werk leuk vind om te doen. Ik beleef er elke dag veel plezier aan.

Ten tweede omdat het een bijzonder inspirerende uitdaging is om een kwalitatief goede opleiding te leveren tegen een prijs die voor bijna iedereen betaalbaar is. Er zijn meerdere goede opleidingen, ook op het gebied van counselling en coaching. Wij leveren minstens dezelfde kwaliteit voor een fractie van de prijs. Daardoor kan iedereen die dat echt wil, een goede opleiding op het gebied van counselling en coaching volgen. - - - - - Dat is een ideaal dat ik reeds verwezenlijkt heb.

Omdat ik mij als doel blijf stellen: ďEen goede opleiding die voor bijna iedereen betaalbaar is.Ē, word ik iedere dag uitgedaagd om al mijn creatieve capaciteiten aan te spreken. Daardoor word ik steeds inventiever.


Hoe kun je een goede opleiding voor de helft of een derde van de prijs leveren?
Door inventiviteit. Bestuderen wat zaken kosten, waar ik op kan bezuinigen, hoe ik efficiŽnter kan werken, gebruik maken van moderne technologie en strategie. We geven bijvoorbeeld geen geld uit aan dure advertenties, zodat we die 700 Euro of meer per advertentie ten goede kunnen laten komen aan de studenten. Waarom zouden we de studenten onze advertentiekosten laten betalen? Je kunt ons vinden via internet, kleine advertenties, folders en mond-tot-mond reclame. We hebben ook geen overhead en zelfs geen secretaresse. Als oprichter neem ik zelf de telefoon op en beantwoord alle e-mails. Niet alleen spaart dat geld uit, maar ik kan specifieke vragen ook beter antwoorden dan een secretaresse. We hebben geen dure gebouwen die de helft van de tijd leeg staan, maar huren betaalbare locaties. We hebben geen waslijst van dure professoren of doctorandussen in dienst die je vertellen wat je zelf in de literatuur kunt lezen. Als student bespaar je jezelf veel geld, omdat je voor een groot deel zelfstandig werkt. De trainers geven doelgerichte praktijktrainingen, zodat je zeer veel leert in 120 uur. We kijken geen huiswerk na, je kunt immers jezelf testen via de ca. 1000 vragen en de automatische feedback op je antwoorden via onze site. Die we ook zelf bouwen en onderhouden.

Daarom zijn we duizenden Euro's voordeliger dan soortgelijke opleidingen terwijl je hetzelfde of meer krijgt. Het gaat om je studie van counselling en coaching, daar investeren we ons geld in, zodat je door een minimale investering het maximale leereffect kunt krijgen. De grote hoeveelheid tevreden studenten geeft aan dat we in onze opzet zijn geslaagd.
 
Missie | Algemene Voorwaarden | Ethische Code | Policies | Disclaimer | Copyright ©