http://www.counselling.nl
Counselling en Coaching Opleidingen - www.counselling.nl
De Academie voor Counselling en Coaching
Sinds 1996 een begrip.
Counselling en Coaching opleidingen in Nederland - Veranderingen
We  houden van innovatie, verbeteringen, veranderingen.
Een rivier hoort te stromen vanaf de gletsjer tot aan de zee.
Een opleiding is zo levend als een rivier.
Algemeen:
Inschrijven
Actie
Prijzen
Nieuwsbrief
Brochure Downloads
Opleiding
FAQ - Veel gestelde vragen
Open Dagen
Examen

Overzichten:
Steden - Trainers - Data
Live Online Praktijktraining
De Opleidingen
Info voor alle Opleidingen


Hoewel onze opleiding goed in elkaar zit, streven we naar perfectie. Stilstand is achteruitgang. Er ontstaan nieuwe inzichten, gevoelens, methoden, technologieŽn en veranderende wensen van studenten. De hele samenleving is steeds in verandering. De opleiding tot counsellor of coach verandert mee. We willen het meeste bieden voor het minste geld. Niet alleen het meeste, maar ook het beste. Dat kan alleen door dag en nacht innovatief bezig te zijn. Vaak nemen anderen zaken van ons over. Op zich is dat prima. Om onze voorsprong te behouden, blijven we onze opleiding verbeteren en vernieuwen.

Counsellen of coachen is leren omgaan met veranderingen. Veranderingen bewerkstelligen en zorgen dat iemand in een gunstigere situatie komt.

Om steeds de meest optimale opleiding te blijven, is het noodzakelijk om mee te gaan met noodzakelijke veranderingen. Ook in de opleiding kunnen zaken veranderen. Er kunnen zaken bijkomen, er kunnen zaken geschrapt of samengevoegd worden. Regels kunnen aangepast worden.

We luisteren naar de feedback van de studenten, trainers en andere mensen, en passen de opleiding hieraan aan. Wel is het zo dat we niet iedere wens kunnen uitvoeren. In een rijdende auto is het niet makkelijk om motoronderdelen te vervangen. Soms zijn er tegengestelde wensen en dienen we de beste optie te kiezen. Soms is het beter pas op de plaats te maken, veranderingen op te sparen en op een gunstig moment door te voeren.

Het is voorgekomen dat niet iedereen, elke verandering even leuk vond. Soms zijn we niet inventief genoeg om aan de wensen van meer dan 200 mensen volledig tegemoet te komen. Dat komt doordat diverse leden tegenstrijdige wensen kunnen hebben.


Het is vrij lastig om de zon te laten schijnen voor toeristen
en het tegelijk te laten regenen voor de boeren.

We doen ons uiterste best, maar we kunnen niet voorkomen dat we soms veranderingen doorvoeren waar niet iedereen het mee eens is. Hierin hebben we als Academie het laatste woord. Het is ook mogelijk dat er in deze syllabus fouten of onnauwkeurigheden staan. Bij twijfel kun je ons altijd mailen of bellen.

 
Missie | Algemene Voorwaarden | Ethische Code | Policies | Disclaimer | Copyright ©