http://www.counselling.nl
Counselling en Coaching Opleidingen - www.counselling.nl
De Academie voor Counselling en Coaching
Sinds 1996 een begrip.
Home - Sitemap - Contact

Live Online (Teleclasses):
Een nieuwe en vrije vorm van leren.
Voor de student(e) die zelf zijn / haar richting wil bepalen.
Overzicht Vrije ACC


Meer info Niveau 1 en 2 van de TeleClasses:
Live Online Praktijktrainingen
Specialisaties - Trainers - DataHenri van Amerongen
maakt je graag wegwijs.

Henri van
                  Amerongen
Haal je Life Coaching-, Counsellingsdiploma
van de Academie voor Counselling en Coaching
binnen vier maanden!

Als je weinig tijd over hebt, of zelf wilt indelen of wanneer je je sowieso beter manifesteert in een digitale omgeving als kind van de 21e eeuw, dan heeft de ACC voor jou een geweldige, exclusieve en vooral unieke oplossing ontwikkeld; de ACC live online Coaching en Counselling opleiding.  Wij bieden deze live online opleidingen aan voor iedereen die op zoek is naar een flexibele en effectieve opleiding tot Coach of Counsellor.  Of als alternatief voor onze plenaire opleidingen.

Studeren via de ACC live online opleiding is studeren zonder grenzen, zelfs een van onze trainers  woont maar liefst op 9.000 km afstand. Maar ook je medestudenten kunnen overal ter wereld wonen. Je wordt interactief getraind samen met een kleine groep enthousiaste medestudenten. Exclusief en zeer effectief!

Live online opleidingen zijn buitengewoon inspirerend en concentreren zich met name op directe individuele aandacht voor jou! Elke groep heeft zijn eigen groepsdynamiek en omdat we in kleine groepen werken van maximaal 6 studenten is het mogelijk om in overleg de leerstof aan te passen aan de wensen van de groep.
 

Coachen en counsellen via internet heeft de toekomst
De wereld om ons heen verandert snel en daarmee ook de wijze waarop mensen gecoacht en gecounseld willen worden.  Onderzoek wijst uit dat steeds meer mensen op zoek zijn naar  een Coach of Counsellor die werkt via internet. Ook hulpverleners organisaties merken een sterk groeiende belangstelling van vooral de jongere generatie die professionele Coaches, Counsellors of Sociaal werkers zoeken via internet, telefoon, chat e.d.
 
Onze live online opleidingen bereiden je, naast alle coaching en counsellings basisvaardigheden,  ook voor op deze nieuwe vorm van hulpverlening. Een groot voordeel is dat je via internet (e-coaching) een internationaal cliŽntenbestand kunt opbouwen met mensen over de hele wereld. Je bent dan niet meer afhankelijk van mensen die bij je in de buurt wonen. Is het niet geweldig dat je daardoor zelf ook niet meer aan een plaats, streek of land gebonden bent? Waar je ook naar toe emigreert, tijdelijk in het buitenland wil werken, je neemt gewoon je werk mee!


De voordelen van onze live online opleidingen zijn;
- Geen extra reiskosten en reistijd.
- Ideaal als je je huis (tijdelijk) niet uit kunt of wilt.
- Zelf je tempo bepalen.
- 14 interactieve praktijklessen van 1,5 uur.
- Vanachter je PC waar je ook ter wereld bent.
- Leren Coachen en Counsellen via internet.
- Kleine groepen met meer persoonlijke aandacht.

Tijdens de teleclasses spelen we op al deze veranderingen in. Naast de basis coaching en counsellings vaardigheden leer je ook Ďoutside the boxí te denken en werken. Je gaat leren oude vastgeroeste ideeŽn los te laten. Zaken vanuit een groter perspectief te zien en meer te richten op wat er onbewust bij de cliŽnt speelt.
 
Gun jezelf deze interactieve en flexibele opleiding, je gaat niet alleen een groot verschil voor jezelf maken maar ook voor anderen nu en in de verre toekomst. Jouw inbreng tijdens de lessen is van groot belang. Samen met je trainer maak je een leerplan dat is afgestemd op jouw eigen behoeftes en interesses. Jij bepaalt welke kant je op wilt en je krijgt alle steun van je trainer en medestudenten om je doel(en) te behalen.


De live online Teleclasses:
De 14 live online Teleclass praktijklessen zijn op de woensdagavonden. Tussen de lessen door oefen je met je medestudenten. De lessen zijn kort en effectief, je krijgt een stuk theorie en  praktijkoefeningen. De groepen zijn klein (maximaal 6 studenten) daardoor kunnen de lessen ook aangepast worden aan de wensen van de groep. De basis vaardigheden zijn voor iedereen gelijk en daarnaast bepaal je je eigen richting. Je zult ook veel leren van elkaars specialisatie, kennis en ervaringen.
 

Wat zijn de vereisten om je ACC diploma te halen?
- Het volgen van de 14 online praktijk teleclasses, totaal 21 uur.
- Het oefenen met medestudenten 25 uur.
- Het oefenen met cliŽnten 12 uur.
- Een verslag maken van je persoonlijke/professionele groei minimaal 25 paginaís.
- Het lezen/bestuderen van 3 boeken van jouw keuze.
- Het lezen en bestuderen van 2 verplichte boeken.
- Zelf gecoacht / gecounseld worden 3 uur (optie)
- Supervisie 3 uur (optie)

Je maakt samen met je trainer (Henri van Amerongen) een leerplan dat is afgestemd op jouw leerbehoefte. Er bestaat ook de mogelijkheid om je eigen inbreng te hebben in welke boeken je wilt gebruiken voor je studie. De opleiding is uitstekend geschikt voor aspirant Coaches en Counsellors, maar ook voor iedereen die meer verdieping zoekt in haar / zijn vakgebied.


* Programma en data:
De data voor de Teleclasses TCC37 (18.30 Ė 20.00 uur)  en TCC38 (20:30 - 22:00 uur). De data kunnen in overleg met de groep worden aangepast. Er is plaats voor maximaal 6 studenten per groep. Dus als je interesse hebt wacht niet te lang om je op te geven! 
 
De aangegeven tijden zijn Nederlandse Tijd - Tijdzones

Data en Tijd Nieuwe Groep TCC37 en TCC38:

Kies: TCC37: 18.30 - 20.00 uur of TCC38: 20:30 - 22:00 uur.
01 - 06-03-19
02 - 13-03-19
03 - 20-03-19
04 - 27-03-19
05 - 03-04-19
06 - 10-04-19
07 - 17-04-19
08 - 24-04-19
09 - 08-05-19
10 - 15-04-19
11 - 22-05-19
12 - 29-05-19
13 - 05-06-19
14 - 12-06-19Kosten:
De kosten voor de opleiding zijn  Ä 995,- euro (excl. boeken).
Zie ook: Vrije ACC - Inschrijving - Prijzen.


Nadere informatie, Kennismaking, Uitproberen en Aanmelden
kan rechtstreeks bij Henri van Amerongen:
http://www.dare2bu.nl/contact.html
http://www.dare2bu.nl/acc-teleclasses.html


Henri van Amerongen - Professioneel  Counsellor, Coach, Trainer.

Henri van Amerongen
Trainer:
Henri van Amerongen
Parksville - Canada
e-mail - Tel: (1) 250 586 8822

Sites:
- www.dare2bu.ca


De teleclass trainer Henri van Amerongen heeft in de afgelopen 20 jaar methodieken aangepast en nieuwe ontwikkeld om coaching en counselling meer verdieping te geven en effectiever te maken. Hij woont sinds 2007 op het prachtige Vancouver Island in Canada en verzorgt al sinds 2009 de Teleclasses. Henriís aanpak is direct, soms provocatief, humorvol en inspirerend. Hij staat open voor nieuwe ideeŽn en weet zijn studenten te motiveren en uit te dagen de volgende stap te maken in het vak van Coach en Counsellor.

Henriís achtergrond:
- Basis Life Coach/Counsellor
- Specialist Life Coaching/Counselor in Trauma and Spiritualiteit
- Life Coaching/Counselor in Brief Solution Therapy
- Advanced Life Coach/Counselor Train the Trainer
- Past Life Therapist
- Facilitator Familie opstellingen
- Tekentherapie

Vraag een Skype gesprek aan met Henri als je meer informatie wilt over deze vrije- en nieuwe manier van leren ​of stuur een e-mail.
 
Missie | Algemene Voorwaarden | Ethische Code | Policies | Disclaimer | Copyright ©