Jasmine Adriana (assistent-docent)

“Be careful what you water your dreams with” – Lau Tzu
“When I let go of what I’m I become what I might be” – Lau Tzu

Mijn inspiratie om assistent-docent bij de ACC is om te leren hoe je lesgeeft en hoe je deelnemers benadert en bejegend, hoe je je eigen energie verdeeld over de deelnemers en over de dag heen. Tevens wil ik leren hoe je op een professionele manier het trainersvak uitoefent en hoe het is om assistent te zijn i.p.v. deelnemer aan de studie.

Mijn achtergrond
Ik ben weg gelopen van een belaste voorgeschiedenis en vastbesloten om een goed en evenwichtig leven voor mezelf te creëren. Ik kom uit de hulpverleningswereld en ben SKJ geregistreerd. Ik ben al 20 jaar werkzaam in de jeugdhulpverlening. Mijn specialisaties zijn infant mental health, gezinsdiagnostiek, jongeren en sociaal media en huiselijk geweld. Ik ben een hoog-sensitief persoon, die vaak haar rust moet pakken en bijtanken. 50% introvert en 50% extrovert, dat hangt van de dag af.

Waarom ik heb gekozen voor de ACC?
Ik kwam de ACC toevallig tegen in mijn zoektocht naar een leuke opleiding in afwachting van de start van de opleiding waar ik heel graag naartoe wilde. Toevalligheden bestaan niet. De opleiding bij de ACC heeft mij een bepaalde rust gegeven in mijn leven. Ik ben van mening dat ik zelf door een coaching traject ben gegaan en met behulp van de docent en alle tools was ik in staat een hoop vragen waarmee ik zelf zat te beantwoorden. De opleiding bij de ACC heeft me leren reflecteren op een dieper niveau en heeft me geholpen om meer empathie te hebben voor mij medemens.

Wie is mijn held en waarom?
Mijn helden zijn mensen die zich niet laten definiëren door waar ze vandaan komen of wat hun is overkomen in hun leven. Ze zoeken hulp en vechten dag in dag uit om een beter versie van zichzelf te zijn.