Jeroen Kromwijk

‘Choose people who choose you.’

Lesgeven is hogere zingeving

Door les te geven aan anderen sta ik mezelf toe te groeien, maar ook kennis te delen. Elk jaar volg ik zelf een opleiding en daarmee blijf ik de ontwikkelingen in mijn vakgebied volgen. Het meest geniet ik wanneer mensen open staan voor mijn kennis en ervaring, waarbij ik zie dat ik andere in staat stel om ook te groeien.  Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een ander en iemand daarmee zien groeien, is voor mij hogere zingeving. Zo ontstaat er wederkerigheid, hetgeen mij het meest inspireert om les te geven.

Combineren van meerdere takken van sport

Ik heb een loopbaan van ruim 20 jaar in de zorg en welzijnssector. In eerste instantie gewerkt met diverse doelgroepen als sociaal pedagogisch hulpverlener, waarbij ik de laatste 10 jaar gewerkt heb in diverse managementfuncties. Ik combineer mijn strategische management achtergrond, met mijn zorginhoudelijke kennis en ervaring. Enige tijd heb ik mijn kennis en expertise ook mogen delen als docent in de psychiatrie. Alles komt voor mij samen in mijn bedrijf. Hierin ben ik fulltime actief als businesscoach, interim manager en (team)coach. Daarnaast help ik bedrijven, organisatie en individuen om grip te krijgen op stress en burn-out.

Mensen verbinden

Graag combineer ik mijn kennis en ervaring als manager / (business)coach, met zakelijk en commercieel inzicht. Mijn aanpak is altijd gebaseerd op bewezen theoretische (business)modellen en ik zet dit graag in om concrete resultaten te behalen. Mijn passie is om tijdens dit proces echt met mensen te verbinden. Mijn blik is open en systemisch.

De ACC als platform

Binnen de ACC kan ik me verbinden aan mensen die dezelfde waarneming hebben als ikzelf. Daarnaast creëert het voor mij een platform om met mensen in contact te komen, die open staan voor kennis en expertise. De warme uitstraling van het geheel, persoonlijke verbinding, kwaliteit van opleiden en ambitie van de ACC maakt dat ik me hier snel hoop thuis te voelen.

Onvoorwaardelijke liefde

Ondanks dat ik niet echt voor ‘helden’ of een ‘voorbeeld’ ben, denk ik dat degene die mij het meest als goede voorbeeld bereikt, mijn schoonvader is. Op het moment dat ik hem leerde kennen 22 jaar geleden, was hij zijn dochter verloren. De manier waarop hij dit een plek heeft gegeven en zijn leven hierna heeft ingericht, heeft mij diep geraakt. Hij is een krachtige man, die door hard werken (als visserman) mij heeft laten zien, dat werken loont. De rol die hij vervult als (schoon) vader en opa naar mijn kinderen, is net zoals ik dat zou doen. Onvoorwaardelijke liefde.