blank

Karin van Geelen (assistent-docent)

“Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail.” – Ralph Waldo Emerson

Wat is jouw inspiratie om assistent te zijn?
Ik ging er pas over nadenken toen de vraag vanuit de ACC kwam. Dat nadenken duurde niet lang, want ik kwam al gauw tot de conclusie dat het me heel leuk lijkt om nog wat langer aan de coachopleiding(en) verbonden te blijven, maar dan vanuit een andere rol: nu als assistent-docent i.p.v. student. Fijn om mijn ervaring te kunnen delen en om mijn netwerk in de coachwereld uit te breiden.

Mijn achtergrond
Na jaren bij ICT-bedrijven en in de ggz gewerkt te hebben in diverse functies (customer support coordinator, office manager, training coordinator, management support professional) besloot ik tegen het einde van mijn jaarprogramma bij 365 Dagen Succesvol me om te scholen, omdat ik graag andere stellen met samengestelde gezinnen wil helpen. Om te komen waar ik wil zijn, heb ik toen eerst een mediation-opleiding gedaan en ben daarna de basisopleiding coaching en counselling bij de ACC gaan doen én vervolgens ook de verdiepingsopleiding.

Waarom ik heb gekozen voor de ACC?

In de nieuwsbrief van Stiefplan las ik o.a. over Merel Kerremans en kwam zo uit bij de ACC. Het leek me een gedegen, betrouwbare en gewaardeerde opleidingsorganisatie. Toen ik nog maar net begonnen was met de basisopleiding werd ik gelijk al heel enthousiast over wat ik allemaal leerde. Over mezelf, over interactie/communicatie met anderen. Systemisch werken. Rouw en verlies.

Zo enthousiast dat ik ook de verdiepingsopleiding ben gaan doen. En mijn kantoorbaan heb opgezegd en een eigen praktijk ben gestart!

Wie is mijn held en waarom?
Cindy Schepers. Zij helpt als therapeut en ervaringsdeskundige stellen met een samengesteld gezin. Bij haar heb ik trainingen gevolgd en ga ik nog een gespecialiseerde opleiding voor professionals op het gebied van samengestelde gezinnen doen.