Marije Hage

“Tell me, what is it that you plan to do with your one wild and precious life?” – Mary Oliver

Wat is jouw inspiratie om les te geven?
Er is bijna niets mooiers dan mensen te zien opbloeien. De momenten waarop ‘het kwartje valt’ en een nieuw inzicht wordt opgedaan zijn magisch. Mensen ondersteunen en verder op weg helpen op het pad dat zij willen gaan, is heel fijn en dankbaar werk.

Mijn achtergrond
Mijn achtergrond bestaat uit de driehoek zingeving, psychologie en kunst. Na een propedeuse psychologie studeerde ik theologie en (kortere tijd) aan de kunstacademie. Tijdens mijn predikantschap volgde ik een aantal opleidingen die uiteindelijk hebben geleid tot de oprichting van mijn eigen coach- en counsellingpraktijk. Daarnaast ben ik ook altijd kunstenaar gebleven.

Mijn passie en expertise
Ik open een veilige ruimte waarin mensen mogen ontdekken wie ze zijn. Mensen ervaren dan, soms voor het eerst, dat ze mogen voelen wat ze voelen, denken wat ze denken, dromen wat ze dromen.
Mijn specialisaties zijn perfectionisme en faalangst, in het bijzonder in creativiteit. Ik help mensen om hun creatieve kant te (her)vinden. Terug naar de onschuld van het spelende kind, het mogen stuntelen, ‘falen’ en weer opstaan.

Waarom docent bij de ACC?
Vanaf het eerste begin is er een klik en een gevoel van thuiskomen. Trefwoorden die ik vind passen bij de ACC zijn: respectvol, enthousiast, bekwaam.

Wie is mijn held en waarom?
Mijn helden zijn de mensen die ik ontmoet in mijn werk als coach en counsellor. Die, soms ondanks veel tegenslagen, de reis aangaan, opnieuw op zoek naar zichzelf, onder alle laagjes van het leven. Hun veerkracht inspireert en ontroert mij elke keer!