blank

Wouter Hendriks (assistent-docent)

Iedereen kent hem wel, de zin van het bekendste schoenenmerk: Just do it! Ik gebruik deze voor mezelf, wanneer ik weet dat ik ergens goed aan doe maar weerstand voel. Vertrouw op jezelf!

Om na mijn opleiding als assistent trainer aan de slag te kunnen bij de ACC is voor mij een kans om mezelf ook op het vlak van het geven van trainingen verder te kunnen ontwikkelen. Het begeleiden van coaches en counsellors in hun opleiding geeft mij ook de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen en geeft een ongelofelijke voldoening.

Mijn achtergrond
Na mijn studies aan de hogeschool en Universiteit ben ik 10 jaar werkzaam geweest als projectmanager in de civiele bouw sector. Iets waar ik absoluut geen spijt van heb, maar wel altijd het gevoel heb gehad niet bij mij te passen. Vandaar mijn stap naar coaching en counselling en de verdere ontwikkeling.

Waarom ik heb gekozen voor de ACC?
Om eerlijk te zijn heb ik voor de ACC gekozen omdat ik simpelweg de website het fijnste vond (eerlijk antwoord). Noem het intuïtie, maar door het contact met de ACC en de opleiding zelf heb ik daar een perfecte keuze in gemaakt. En dat resulteert nu in mijn rol als assistent trainer bij de opleiding.

Wie is mijn held en waarom?
Al zal ik zelf niet snel van helden spreken is het karakter capt. Winters in de miniserie Band of Brothers voor mij iemand die een voorbeeld is. Zijn karakter wordt getypeerd door daadkracht, communicatief vaardig, duidelijk maar tevens ook een man met emotie, gevoel en empathie. Opkomen voor jezelf maar met een open houding naar andere kijken is voor mij een voorbeeld als mens.