skip to Main Content
Online Informatie Avond ACC

Online Informatieavond op woensdag 15 september 2021

AB
Datum:15 september 2021, woensdag
Duur:19.00 - 21.00 uur

Wil jij ontdekken of een opleiding coaching en counselling iets voor jou is? Of ben je al coach en wil je weten welke specialisaties bij je passen? Schrijf je in voor onze online informatieavond op woensdag 15 september en laat je informeren over de ACC en onze opleidingen. Deelname is gratis.

Je kunt de online informatieavond bijwonen via Zoom, waarvoor je enkele dagen voor de sessie de Zoom-gegevens zult ontvangen. Tijdens deze online informatiesessie kun je informatie krijgen over al onze opleidingen. De informatieavond duurt van 19:00 tot 21:00 uur. Wij zien er naar uit om je op 15 september te ontmoeten.

Aanwezige docenten tijdens de Online Informatieavond

Op woensdag 15 september zijn onderstaande docenten aanwezig:

Staat de docent voor jouw specifieke opleiding niet in bovenstaande lijst? De ACC organiseert op zaterdag 11 september ook een open dag in Amstelveen. Je kunt dan kijken of de docent voor jouw opleiding hier wel tussen staat en de docent van jouw keuze kunnen ontmoeten tijdens de open dag. Als je dat wilt, schrijf je dan voor zowel de open dag als voor deze informatieavond apart in. Klik hier voor meer informatie over de open dag op 11 september.

Aanmelden online informatie-avond

Aanmelding Online Informatieavond op 15 september

  • Velden met een * zijn verplicht.  • Deze vraag wordt gesteld om geautomatiseerde inzendingen te voorkomen *
Back To Top