skip to Main Content
ACC Online Coachen

Live Online – Verdieping Coaching en Counselling

Niveau 2

De opleiding Live Online – Verdieping Coaching en Counselling is de online variant van de klassikale opleiding Verdieping Coaching en Counselling. Meer informatie over de inhoud van deze opleiding, vind je hier. Lees hieronder wat het volgen van live online lessen inhoudt en hoe je je voor deze opleiding inschrijft.

Hoe werkt de live online opleiding?

De live online opleiding volg je met je eigen computer (met webcam) via het programma Zoom. Met dit programma kun je zowel met de hele groep met de trainer werken, als in aparte groepjes met elkaar oefenen. Dit maakt dat de online lessen (bijna) dezelfde mogelijkheden bieden als klassikaal onderwijs. Je krijgt live les van een docent, oefent met je medestudenten en krijgt hier feedback op van de docent.

Om veel aandacht te kunnen geven aan persoonlijke groei en ontwikkeling zijn er per online groep 6 tot 10 deelnemers. De lessen duren 3 uur per keer en tussen de lessen door kun je (online) met je medestudenten oefenen en intervisie houden. Daarnaast werk je aan je portfolio en coach je je eigen proefcliënten (online of real life).

Zo leer je dus vanuit je eigen huis, waar ook ter wereld, coachen en counsellen.

Tijdens de opleiding werk je aan je portfolio, waarin je verslagen opneemt van jouw leerproces, de sessies met je proefcliënten, de intervisie en de geoefende methodieken. Je gaat 60 uur aan het werk met proefcliënten. Minimaal de helft van deze uren moeten worden ingevuld met cliënten op het gebied van de gekozen specialisatierichting.

Bekijk ook onze blog

ACC Online Coachen

Waarom online coaching steeds populairder wordt

15 mei 2020 – Online coaching is de laatste jaren steeds populairder geworden. Dat is natuurlijk geen vreemde ontwikkeling, want veel onderdelen van ons leven spelen zich tegenwoordig online af. Lees meer

Details
AB
Opleiding:Verdieping Coaching en Counselling (live) online
Duur:10 maanden
Omvang:20 lessen van 3,5 uur online via Zoom
Studiebelasting:Gemiddeld 8-10 uur per week
Kenmerken:Live online opleiding
Opleidingsniveau:HBO
Vooropleiding:Basis Coaching en Counselling (indien je een vergelijkbare opleiding elders hebt gevolgd, neem dan contact met ons op).
Docenten:Arjan van Dijk
Diploma:Portfolio en een persoonlijk verdiepingsproject van ca. 20 uur.
Literatuurlijst:Wij maken de literatuurlijst zo snel mogelijk bekend.
Prijzen
AB
Start september 2020Totaalprijs € 2400,-. Betaling in 3 termijnen € 800,- per termijn.*
Combinatie aanbiedingAls je je voor de online opleidingen Basis en Verdieping Coaching en Counselling inschrijft, dan krijg je een pakketkorting en betaal je € 4000,- in totaal.

*Betaling in termijnen is mogelijk (maximaal 3). Het volledige bedrag moet echter zijn voldaan vóór aanvang van de opleiding.

Genoemde prijzen zijn inclusief lesmap en examenkosten. De literatuur en eventuele herexamenkosten (à € 100,- per onderdeel) zijn niet inbegrepen.

De Academie voor Coaching en Counselling is CRKBO-geregistreerd, waardoor op deze opleiding geen BTW van toepassing is.

Belastingaftrek

Je studiekosten zijn aftrekbaar van je inkomstenbelasting (met een drempel van € 250,-). Dit betekent dat je tot 52% korting kunt krijgen op je opleiding, afhankelijk van je inkomen. Dit betreft de kosten voor je opleiding, maar ook bijvoorbeeld de studieboeken. Voor meer informatie en de laatste stand van zaken met betrekking tot het aftrekken van studiekosten, verwijzen we je naar de site van de Belastingdienst.

Filters Sorteer resultaten
Variant
Startdatum
Einddatum
Lesdag
Lestijden
Docent
Locatie
10 maanden
17 september 2020
24 juni 2021
donderdag
9:30 - 13.00
Arjan van Dijk
Computer met webcam (donderdag)

De opleiding Verdieping Coaching en Counselling is ook beschikbaar als klassikale variant. Klik hier voor details en prijzen van Verdieping Coaching en Counselling klassikaal.

Minimum en maximum aantal deelnemers

De opleiding gaat van start bij een minimum van 12 deelnemers en heeft een maximum van 20 deelnemers. Je hoort uiterlijk 2 weken voor aanvang van de opleiding of deze definitief doorgaat. Mocht er te weinig belangstelling zijn, of de opleiding is vol, dan zoeken wij in overleg naar een oplossing, bijvoorbeeld door deelname op een andere locatie.

Aanwezigheidsplicht en lessen inhalen

Studenten worden geacht minimaal 80% van de lessen aanwezig te zijn. In principe verwachten we dat je de lessen op je eigen locatie volgt. In noodgevallen kan een lesdag in overleg op een andere locatie worden ingehaald. Neem hiervoor tijdig contact met ons op per telefoon of email, dan zoeken we samen naar een geschikte oplossing.

Back To Top