skip to Main Content

Veranderingen

De samenleving is steeds in verandering. De opleiding tot counsellor of coach verandert mee. We willen het meeste bieden, maar ook het beste. Dat kan alleen door dag en nacht innovatief bezig te zijn. Om onze voorsprong te behouden, blijven we onze opleiding verbeteren en vernieuwen.

Counsellen of coachen is leren omgaan met veranderingen. Veranderingen bewerkstelligen en zorgen dat iemand in een gunstigere situatie komt.

Om steeds de meest optimale opleiding te blijven, is het noodzakelijk om mee te gaan met noodzakelijke veranderingen. Ook in de opleiding kunnen zaken veranderen. Er kunnen zaken bijkomen, er kunnen zaken geschrapt of samengevoegd worden. Regels kunnen worden aangepast.

We luisteren naar de feedback van de studenten, trainers en andere mensen, en passen de opleiding hieraan aan. Wel is het zo dat we niet iedere wens kunnen uitvoeren. Ook is het voorgekomen dat niet iedereen elke verandering even leuk vond. Soms kunnen we niet volledig aan de wensen van meer dan 200 mensen tegemoet te komen.

We doen ons uiterste best, maar we kunnen niet voorkomen dat we soms veranderingen doorvoeren waar niet iedereen het mee eens is. Hierin hebben we als Academie het laatste woord. In het geval van twijfel of vragen kun je ons altijd mailen of bellen.

Back To Top