http://www.counselling.nl
Counselling en Coaching Opleidingen - www.counselling.nl
Academie voor Counselling en Coaching - Arnhem
Sinds 1996 een begrip.
Home - Sitemap - Contact

Counsellings- en Coachingsopleidingen in Arnhem
Beroepsopleidingen tot counsellor en coach in Arnhem
Onze opleidingen in Arnhem worden verzorgd door trainer, counsellor,
coach Rita Mulder en NicoJan Wallet en Jan Albert van Meggelen
Overzicht Vrije ACC
Rita Mulder, NicoJan en JanAlbert geven trainingen en begeleiding in Arnhem.
- Beroepsopleidingen Counselling en Coaching; Mensgericht Coachen Arnhem
  Gratis Studiemateriaal - niveaus 1 en 2: beginners, gevorderden, professionals.
  (Afsluiting met een Diploma of Certificaat van de Stichting Counselling.)
- Workshops.
- Individuele begeleiding, coaching, counselling, supervisie.
- Informatiebijeenkomst / Persoonlijk contact.
- Zie ook: Vrije ACC - Inschrijving - Prijzen.

Lees er alles over op hun website: https://www.coachopleidingen.com
Open Dagen: https://www.coachopleidingen.com/open-dagen
Vraag Rita Mulder of NicoJan Wallet gerust om meer informatie via:
- welkom@mulderenwallet.com - Tel: 0529 - 466 079 / 06 - 23 84 79 83 / 06 - 43 16 69 19


Je kunt je rechtstreeks bij Rita Mulder of NicoJan Wallet aanmelden / inschrijven.

Ben jij iemand die:
ē graag een eigen coachingspraktijk wil starten
ē al werkzaam is als coach, maar nog vaardigheden of kennis mist
ē als manager, directeur of leidinggevende extra coachingsvaardigheden wil leren

Dan is onze coachopleiding zeker iets voor jou!

In april 2018 starten wij op een vrijdag met onze eerstejaars Coachopleiding ACC in Arnhem.

Als je kennis wilt maken met onze ACC coachopleidingen in
Zwolle, Amersfoort of Arnhem,
meld je dan aan voor een open avond in Arnhem.


Wanneer:
6 april tussen 20.00 uur en 22.00 uur
vanaf 19.30 uur inloop met koffie en thee.

Waar:
Salvatorkerk
Salvatorplein 274
6832 AH Arnhem

Programma:
Je krijgt antwoord op veel gestelde vragen zoals:
  • Wie zijn de docenten en wat is hun achtergrond?
  • Hoe ziet de locatie er uit?
  • Wie melden zich nog meer aan voor deze opleiding?
  • Hoe zien de lesdagen eruit?
  • Is de opleiding erkend?
  • Wat zijn de toekomstperspectieven?
  • Wat is de studiebelasting?
  • Voel ik mij er thuis?
  • Hoe verloopt de examinering?
  • Wat is de ruimte en inbreng van de student?
Daarnaast maken wij natuurlijk graag kennis met jou en horen wij graag wat jouw wensen en verwachtingen zijn!

Voor meer informatie:
https://www.coachopleidingen.com/open-dagen


Rita Mulder

Rita Mulder
  Trainer:
  Rita Mulder
  Kolkweg 27
  8055 PS Laag Zuthem
  e-mail - 06 - 23 84 79 83

  Sites:

 
-
www.mulderenwallet.com
  - www.ritamulder.nl


Rita Mulder
Sinds 2009 heb ik mijn eigen praktijk waarin ik mensen begeleid bij het vinden van hun ware, krachtige en schitterende Zelf. Dit doe ik vanuit mijn huis in Laag Zuthem, een klein lieflijk dorpje dichtbij Zwolle.
Met de ervaringen en inzichten die ik heb opgedaan in mijn leven wil ik jou graag helpen. Ik kan je helpen je gevoel te ontwarren waardoor je uiteindelijk jezelf weer zult ontmoeten.

persoonlijke groei
Als kind was ik een gevoelig meisje. Ik wist niet hoe ik om moest gaan met alles wat ik zag en voelde. Na jarenlang voor de klas te hebben gestaan in het basisonderwijs kwam ik er tussen al die kinderen achter dat ik mijn eigen innerlijke kind kwijt was geraakt. Door het innerlijke gekwetste kind in mij te herkennen en te erkennen kon ik pas echt volwassen, onafhankelijk en autonoom worden. In die periode ontdekte ik ook dat ik hoogsensitief ben. Ik leerde hoe mijn gevoeligheid juist mijn kwaliteit is en dat mijn gevoelens een wegwijzer zijn om het contact met mezelf te herstellen. Daardoor geef ik nu mijn leven vorm zoals ik dat zelf graag wil. Dat levert me veel innerlijke rust en plezier op. Dit is iets wat ik jou ook gun.

talenten
Ik stimuleer jou ook om op zoek te gaan naar datgene waar je hart sneller van gaat kloppen. Als je ontdekt waar jouw drijfveren liggen en daar gehoor aan geeft heb je het meeste te bieden.
Ik ben de trotse moeder van een dochter en een zoon. Ik heb ze altijd gestimuleerd hun eigen pad te volgen en dat te doen wat hen de meeste vreugde geeft. Mijn uitgangspunt is dat als je doet waar je hart ligt je uiteindelijk het meest gelukkig zult zijn.

familieopstellingen
Verder ontdekte ik tijdens mijn leven dat alles met elkaar verbonden is en invloed heeft op elkaar. Ik kom in mijn praktijk regelmatig cliŽnten tegen die al veel gedaan hebben in hun persoonlijke proces maar toch telkens tegen dezelfde blokkades aan blijven lopen die onoplosbaar lijken te zijn. Dat kan komen omdat de dieperliggende oorzaak daarvan in het familiesysteem gelegen is. Een familieopstelling jou kan helpen om een dieper inzicht te krijgen in onbewuste patronen binnen de familie waarin jij geboren bent. Het kan de verbinding met jouw familie weer herstellen. Graag wil ik je laten kennis maken met deze manier van werken.


  
NicoJan Wallet

NicoJan Wallet
  Trainer:
  NicoJan Wallet
  Kolkweg 27
  8055 PS Laag Zuthem
  e-mail - 06 - 43 16 69 19

 
Sites:

 
- www.mulderenwallet.com
 
- www.groeikunst.nl

NicoJan
Hoi, ik wil me even voorstellen maar niet op de gebruikelijk manier. Volgens mij ben jij niet zo geÔnteresseerd in welke saaie baantjes ik allemaal heb gehad of wat mijn hobby's zijn.
Wat misschien wel interessant voor jou zou kunnen zijn is wat ik jou te bieden heb en waarom ik nou degene ben die jou zou kunnen helpen.

vragen stellen
Ik kan een paar dingen erg goed. Een van mijn talenten is dat ik precies die vragen kan stellen die de ander uitdagen. Als kind was ik daar al zeer goed in. Sterker nog, ik dreef mijn ouders bijna tot waanzin met al mijn vragen (waar ik overigens vaak geen bevredigend antwoord op kreeg;) 
Een van de basisvaardigheden die jij, als coach, moet hebben is goed vragen kunnen stellen. Niet alleen de vragen goed stellen, maar ook de goede vragen stellen. Ik stuit regelmatig op cliŽnten en coaches die op weerstand stuiten en daardoor vastlopen in hun coaching proces. Ik ben van mening dat de juiste vragen stellen onontbeerlijk is om je cliŽnt goed te kunnen begeleiden.

missie en visie
Verder kan ik jou helpen zicht te krijgen op jouw kwaliteiten, jouw missie en jouw visie. Waarom? Simpelweg, omdat ikzelf daar heel mijn leven al mee bezig ben geweest. Mijn struggle was dat ik niet wist wie ik was en wat ik wilde. Ik ben opgegroeid in een echt ondernemersgezin. Op jonge leeftijd ben ik al een eigen bedrijf in de mode begonnen, totdat ik zo rond mijn dertigste tot het besef kwam dat het runnen van mijn bedrijf niet datgene was waarom ik op aarde was gekomen. Het klopte gewoon nietÖhet was niet mijn missie.

ondernemen
Ik weet natuurlijk niet wat jouw missie is, maar als aanstormend coach kan ik me zo voorstellen dat je mensen wilt helpen. Dat is nu precies wat ik ook wilde op; niet verkopen, maar het leven van anderen helpen verbeteren. Het roer om. Na de verkoop van mijn bedrijf begon de zoektocht.  Na een aantal jaren voelde ik me overweldigd en teleurgesteld door alles wat er aan boeken en zelfbenoemde goeroes op me af kwam. Ik nam daardoor geen of juist de verkeerde besluiten. Totdat ik bij de ACC echt leerde coachen. Met de combinatie van de jarenlange ervaring die ik heb als coach en de kennis die ik bezit als ondernemer wil ik jou graag helpen een uitmuntende coach te worden en een bloeiende praktijk op te zetten.


 
Jan Albert van Meggelen

Jan Albert van Meggelen
  Trainer:
  JanAlbert van Meggelen
  Apeldoorn
  Tel: 06 - 15 87 07 63

  Site:

 
-
www.mulderenwallet.com

JanAlbert van Meggelen
JanAlbert staat voor verbinding en kwetsbaarheid. Je laten raken door het leven zelf. In verbinding staan met jezelf en anderen. Met als ingang contact met je lichaam.

Wanneer je bewust bent van je zelf en je lichaam en de signalen die deze afgeeft krijg je meer contact en verbinding met jezelf en jouw verlangens. Van hieruit kun je contact maken met anderen.

In 2012 maakte JanAlbert de keus om zijn veilige haven te verlaten. Tot deze tijd had hij een goedbetaalde baan in de ICT. Deze verruilde hij om zijn levensvisie uit te dragen.

JanAlbert is altijd al geÔnteresseerd geweest in innerlijke groei. Zelf heeft hij de laatste jaren een enorme innerlijke groei doorgemaakt wat betreft het gaan staan voor zijn verlangens en daarmee zijn angsten in de ogen kijken. Een leven leiden op de manier die hem gelukkig maakt.

Van een verlegen jongetje die alleen zijn schoenpunten zag, met een grote angst om zich in groepen te presenteren. Nu heeft hij er plezier in om voor een groep te staan en zijn passie met anderen te delen.

Een groot deel van deze verandering is gegroeid door zijn opleiding tot Biodanza docent en het geven van Biodanza aan groepen.

Bij Biodanza dans je vanuit je innerlijke beweging, ieder beweegt op zijn eigen authentieke manier. Het betekent dans van het leven. Je wordt op een spontane en verfrissende manier meegenomen in een beweging. Vastgezette patronen komen weer in beweging en werkt het door in het dagelijks leven.
 
Bij opleidingen en trainingen gericht op: emotioneel lichaamswerk, ademwerk, bodydrum release en massage heeft hij ervaren dat het lichaam veel te zeggen heeft. Door het volgen van de opleiding bij de Academie voor Coaching en Counseling (ACC) heeft hij zich bekwaamd in het begeleiden van mensen.

 
Missie | Algemene Voorwaarden | Ethische Code | Policies | Disclaimer | Copyright ©