Skip to content
Doe de test zit er een coach in jou

Doe de test: zit er een coach in jou?

Lijkt het je leuk om te werken als coach/counsellor of meer over coaching en counselling te leren? Wil jij ontdekken of het coach-vak ook daadwerkelijk bij jou past? Doe dan onderstaande test en ontdek of er een coach in jou zit.

De test met vijf benodigde talenten

De test bestaat uit vijf benodigde talenten om goed te kunnen coachen. Elk benodigd talent telt 5 stellingen waar jij op kunt scoren. Zet een vinkje als je het eens bent met de stelling. Als je het niet eens bent met de stelling, laat je het selectievakje leeg. Indien je het oneens bent met alle stellingen bij een talent, zet je een vinkje bij ‘geen van bovenstaande stellingen‘.

Aan het einde van de test kun je per talent lezen waarom dit talent zo belangrijk is als coach. Ook krijg je uitleg over jouw persoonlijke score en wat deze score betekent.

Ga naar de test

Coachopleidingen

Welke coachopleiding is geschikt voor jou?

Verdiep jij je graag in de psychologie en de emoties van de mens, en heb je nog nooit professioneel iets met coaching of counselling gedaan, kies dan voor de opleiding Basis Coaching en Counseling.

Deze opleiding is heel geschikt als je wilt leren hoe je:

  • Emoties onderzoekt en anderen helpt bij het verwerken van gevoelens en gedachtes.
  • Hart, hoofd en handelen meer met elkaar in balans wilt helpen brengen.
  • Anderen kunt helpen meer balans te vinden tussen werk en privé.

Ook leer je kijken naar achterliggende patronen in iemands gedrag.

Heb je al coachervaring en wil je deze ervaring verbreden of verdiepen? Kies dan voor een de specialistische vervolgopleidingen zoals Stress en Burn-out Coaching en Counselling, Re-integratiecoach, Rouw en Verlies Coach, Leefstijlcoach of Verslaving en Recovery Counsellor. Kijk op onze overzichtspagina voor het volledige aanbod van alle opleidingen.

Bezoek onze open dag

Wil je meer informatie over onze opleidingen en modules? Wil je bijvoorbeeld alles weten over onze basiscoach opleiding of juist meer informatie over onze specialisatie-opleidingen? Kom dan naar onze open dag en maak kennis met ons studieaanbod, de medewerkers en docenten van de ACC en laat je adviseren over welke opleiding bij jou past. Klik hier voor het overzicht van open dagen van de ACC.

Vraag de gratis studiegids aan

Heb jij onze gratis studiegids al aangevraagd? In onze studiegids vind je informatie over alle opleidingen, modules en interessante studenteninformatie. Klik hier om de studiegids aan te vragen.

Back To Top