Ga naar hoofdinhoud

Open dagen

De ACC organiseert regelmatig Open Dagen om er achter te komen of coaching/counselling iets voor jou is en om meer informatie te verkrijgen over onze opleidingen en modules. Wil je bijvoorbeeld alles weten over onze basiscoach opleiding of juist meer informatie over onze specialisatie-opleidingen? Kom dan naar onze Open Dag en maak kennis met ons aanbod, de medewerkers en docenten van de ACC en laat je adviseren over welke opleiding bij je past.

ACC Open Dag En Coachproeverij

Open Dag op zaterdag 28 januari 2023 in Amstelveen

Kom naar de open dag in Amstelveen en maak kennis met onze opleidingen, ontmoet onze docenten en medewerkers en laat je adviseren over welke opleiding bij je past. Deelname is gratis.
Lees meer over deze open dag
Online Informatie Avond ACC

Online Informatieavond op donderdag 2 februari 2023

Schrijf je in voor onze online informatieavond en maak kennis met onze opleidingen, docenten en medewerkers. Deelname is gratis.
Lees meer over deze open dag

In september 2022 hebben wij de laatste open dag georganiseerd voor de opleidingen die van start gaan in het najaar van 2022. Heb jij deze open dag gemist en wil je meer informatie over onze opleidingen en/of studieadvies? Neem dan contact met ons op via e-mail, telefoon of ons contactformulier. Je kunt ook onze gratis studiegids aanvragen voor meer informatie over onze opleidingen en belangrijke studenteninformatie.

Binnenkort maken wij op deze pagina de nieuwe data bekend voor de open dagen en online informatiesessies voor de opleidingen die in het voorjaar van 2023 van start gaan. Wil je op de hoogte blijven van onze aankomende open dagen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief om hierover geïnformeerd te worden.

Back To Top