Skip to content

Open dagen

De ACC organiseert regelmatig open dagen om er achter te komen of coaching/counselling iets voor jou is en om meer informatie te verkrijgen over onze opleidingen. Wil je bijvoorbeeld alles weten over onze basiscoach opleiding of juist meer informatie over onze specialisatieopleidingen? Kom dan naar onze open dag en maak kennis met ons aanbod, de medewerkers en docenten van de ACC en laat je adviseren over welke opleiding bij je past.

Binnenkort maken wij op deze pagina de nieuwe data bekend voor de open dagen en online informatiesessies voor de opleidingen die in het najaar van 2024 van start gaan. Wil je op de hoogte blijven van onze aankomende open dagen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief om hierover geïnformeerd te worden.

Heb jij onze eerdere open dagen gemist en wil je meer informatie over onze opleidingen en/of studieadvies? Neem dan contact met ons op via e-mail, telefoon of ons contactformulier. Je kunt ook onze gratis studiegids aanvragen voor meer informatie over onze opleidingen en belangrijke studenteninformatie.

Back To Top