skip to Main Content

Supervisie

Supervisie is een individueel leerproces, waarbij je persoonlijke leervragen die je hebt ten aanzien van je werk en professioneel handelen, bespreekt met de supervisor. Het doel is om onder begeleiding van de supervisor professioneel te groeien door te reflecteren op eigen werkervaringen.

De ACC werkt in een aantal opleidingen met verplichte supervisie (indien dat het geval is, wordt dit vermeld op het tabblad ‘Details en prijzen’ bij de opleiding). Voor opleidingen waar supervisie niet verplicht is, raden we supervisie wel van harte aan. Studenten kunnen op eigen kosten en initiatief zich laten superviseren door een van onze docenten of een externe supervisor.

De ACC heeft met haar eigen trainers een vaste supervisieprijs afgesproken van € 90 per uur inclusief btw. Deze prijs geldt alleen voor studenten van de ACC en alleen tijdens de periode waarin je bij ons studeert.

Hieronder vind je een overzicht van supervisoren van de ACC. Iedere supervisor heeft zijn eigen specialisaties, kijk dus goed wie het beste bij jouw leervraag past.

Supervisoren van de ACC

Arjan van Dijk Onderwijskundige

Arjan van Dijk

AB
Locatie:Amstelveen, Koudum (Friesland) en online
Taal:Nederlands en Engels
Specialisatie:Persoonlijke en professionele ontwikkeling in het coachvak, werken met ervaringsgerichte en lichaamsgerichte methodieken, intercultureel werken, religie en zingeving, werken met slachtoffers van groepsdruk en manipulatie.
Ellen Dreezens

Ellen Dreezens

AB
Locatie:Den Bosch en online
Taal:Nederlands en Engels
Specialisatie:Rouw en verlies in de brede zin van het woord (overlijden dierbare, echtscheiding, verlies gezondheid, verlies toekomstperspectief etc).
Foto van coach Els Pet gespecialiseerd in verschillende coaching opleidingen

Els Pet

AB
Locatie:Den Haag en online
Taal:Nederlands
Specialisatie:Basisopleiding coaching en counselling. Tijdens de supervisiegesprekken gaan we in op hoe jij coach/counselgesprekken voert met eigen oefencliënten. Waar loop je tegenaan in de gesprekken; hoe zou je het ook kunnen aanpakken? Welke coach/counselmethoden zijn in te zetten? N.B. niet om te werken aan persoonlijke levensthema’s, daar zijn coach/counselgesprekken voor.
Gaby Schaffrath ACC

Gaby Schaffrath

AB
Locatie:Den Haag, Amsterdam en online
Taal:Nederlands
Specialisatie:Tijdens de supervisie staat jouw professionele ontwikkeling als coach en counselor centraal. Waarin loop je vast, hoe kan je het weer laten stromen en welke coachhouding en interventies kan je inzetten? Ik ben gespecialiseerd in stress en burnoutklachten, loopbaanvraagstukken, zelfvertrouwen en eigenwaarde, leiderschap, omgaan met emoties en het thema ik en de ander.
Foto van Jolanda Gerbecks veelzijdig coach bij de ACC voor de coaching opleidingen

Jolanda Gerbecks

AB
Locatie:Zuid-Limburg en online
Taal:Nederlands, Engels en Duits
Specialisatie:Seksueel trauma en Opstellingenwerk. Tijdens supervisie werk ik meestal op reflectieniveau. We kijken dan op gerichte wijze terug op het werkprobleem en zoeken bespiegelend naar betekenissen, met als bedoeling het vergroten van het eigen inzicht. Ligt de oplossing voor de hand dan zal ik op concreet en advies niveau oplossingen voor het werkprobleem aanreiken. Het vooraf op papier uitvoerig beschrijven en aanreiken van het werkprobleem stel ik op prijs en helpt om eerder het gewenste reflectieniveau te bereiken.
Karen Walthuis

Karen Walthuis

AB
Locatie:Amsterdam en online
Taal:Nederlands, Engels en Spaans
Specialisatie:Graag begeleid ik je met vragen die gaan over het contact met je coachee. Denk hierbij aan het omgaan met overdracht, ‘weerstand’ en bijzondere relatievoorstellen van de coachee. Mijn model van zes coachhoudingen kan hierbij van dienst zijn. Ook kunnen we samen je eigen ‘triggers’, (voor)oordelen, remmingen en/of tegenoverdracht onderzoeken.
Docent van de ACC Lya Young-Afat in Basis Coaching en Counselling, Recoverycoach en Verslavingsdeskundige

Lya Young-Afat

AB
Locatie:Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en online
Taal:Nederlands en Engels
Specialisatie:Verslavingsvraagstukken, Basis coaching en Counselling en relatiecoaching. Supervisie is gericht op het hoe en het wat, reflecteren en professionele distantie, naast professionele- en persoonlijke groei.
Mado Remkes docent ACC

Mado Remkes

AB
Locatie:Tilburg en online
Taal:Nederlands
Specialisatie:Begeleiding bij spanningsklachten, stress en burn-out, sterk in diverse methodieken waaronder ACT, RET, TA en NLP. Ik begeleid met enige regelmaal studenten van coachopleidingen. Samen kijken we naar het professionele handelen, de professionele ontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling van de student in het coachvak.
Margarita Bernal docent ACC

Margarita Bernal

AB
Locatie:Leiden en online
Taal:Nederlands, Engels, Spaans en Catalaans
Specialisatie:Opleiding Basis Coaching en Counselling. In de supervisie ligt de nadruk op jou als coach/counsellor, we kijken vanuit begeleidersperspectief. Dit door middel van reflectie op je werkervaring en wat jij als begeleider tegenkomt in hoe jij je cliënten begeleid. Ik ben gespecialiseerd in relatietherapie, samengesteld gezin, systemisch kijken zowel in bedrijven als in families, trauma hechting en verwerking. Allerlei vormen van relaties, te beginnen met de relatie met jezelf.
Trudy Vlot

Trudy Vlot

AB
Locatie:Genderen (halverweg ’s-Hertogenbosch en Gorinchem) en online
Taal:Nederlands
Specialisatie:Je eigen weg ontdekken en volgen in het coach/counsellorsvak, maar lukt dit onvoldoende? Echt luisteren, besluitvaardigheid, eigen grenzen kennen en aangeven, verantwoordelijkheid nemen en geven en je passie volgen zijn items die hierin een rol spelen. Begeleiding in een of meerdere items is mogelijk. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende methoden of technieken.
Back To Top