Skip to content

Nieuws

Opleidingsaanbod Coaching En Counselling Najaar 2024

Opleidingsaanbod najaar 2024 nu online

Wil jij komend najaar beginnen met een erkende opleiding bij de ACC? Ons najaarsaanbod voor 2024 staat nu online! We bieden klassikale opleidingen aan op verschillende locaties in Nederland en een aantal van onze opleidingen is ook online te volgen.
Lees meer
ACC Op Dag Van Herstel Opleiding Verslavingszorg

ACC op de Dag van Herstel op 24 februari 2024

Op zaterdag 24 februari 2024 staat de Academie voor Coaching en Counselling op de Dag van Herstel in ‘s-Hertogenbosch. Een dag die te boek staat als dé positieve bekrachtiging van herstel. Zien we je daar?
Lees meer
ACC Online Open House Open Dag

Meld je aan voor onze Online Info Sessie op donderdag 1 februari

Op zondag 21 januari 2024 organiseert de Academie voor Coaching en Counselling een open dag. We informeren je dan graag over al onze coaching en counselling opleidingen.
Lees meer
Opleidingsaanbod Coaching En Counselling Voorjaar 2024

Opleidingsaanbod voorjaar 2024 bekend

Wil jij komend voorjaar beginnen met een erkende opleiding bij de ACC? Ons voorjaarsaanbod voor 2024 staat nu online! We bieden klassikale opleidingen aan op verschillende locaties in Nederland en een aantal van onze opleidingen is ook online te volgen.
Lees meer
ACC Studiegids Ontvangen Opleiding Coaching En Counselling

Vraag onze gratis studiegids aan

Wil jij beginnen met een coach opleiding in september/oktober 2023? In onze nieuwe studiegids vind je een overzicht van al…

Lees meer
ACC STAP Budget Coachopleiding

3 juli 2023 laatste kans om STAP-budget aan te vragen

In juni heeft de overheid bekend gemaakt dat de STAP-aanvraagdatum van maandag 3 juli 2023 definitief doorgaat. Echter is deze datum hoogstwaarschijnlijk de laatste kans om nog € 1.000 STAP-subsidie aan te vragen.
Lees meer
Opleidingsaanbod Coaching En Counselling Najaar 2023

Opleidingsaanbod najaar 2023 bekend

Heb jij interesse om in dit najaar te starten met een coachopleiding? Ons najaarsaanbod voor 2023 staat nu online! We bieden onze opleidingen weer aan op verschillende locaties in Nederland en een aantal van onze opleidingen is ook online te volgen.
Lees meer
ACC STAP Budget Aanvragen Coach Opleiding

Aanvraagtijdvak STAP-budget 2 januari 2023 vervallen

De ministers van SZW en OCW hebben op maandag 11 december 2022 besloten dat het aanvraagtijdvak van 2 januari 2023 komt te vervallen.
Lees meer
Back To Top