http://www.counselling.nl
Counselling en Coaching Opleidingen - www.counselling.nl
De Academie voor Counselling en Coaching
Sinds 1996 een begrip.
Counselling en Coaching opleidingen in Nederland
Kies een stad voor de Data en het Adres van de Praktijkdagen,
de profielschets en contactgegevens van de Trainer.
Mocht je niet kunnen, dan is een andere plaats ook een optie.
Algemeen:
Inschrijven
Actie
Prijzen
Nieuwsbrief
Brochure Downloads
Opleiding
Geschiktheidstest

FAQ - Veel gestelde vragen
Open Dagen
Examen

Overzichten:
Steden - Trainers - Data
De Opleidingen
Info voor alle Opleidingen

Deze Pagina:
Steden
Meer mogelijkheden
Praktijktrainingen


De actuele data staan bij de steden.

Hierboven zie je de steden waar we onze opleidingen verzorgen. Onze opleidingen starten 2 keer per jaar. Meestal in September of Januari / Februari. Via de Live Online TeleClass Praktijktrainingen starten de groepen vaker. De bedrijfstrainingen kunnen ook op ieder gewenst moment starten. Je kunt je nu alvast inschrijven en thuis met de theorie starten.

Meer mogelijkheden voor praktijktraining:
Live Online TeleClass Praktijktrainingen - Overzicht met Startdata.
Bedrijfstrainingen. - Geven we in iedere gewenste plaats.
Counselling & Coaching Diploma Course in The Hague - English Spoken.
Live Online TeleClass Practise Experience - Data - English Spoken.
Suriname


De theorie bestudeer je thuis, op de locaties geven we de Praktijktrainingen.
De trainers hebben van de Academie voor Counselling en Coaching de bevoegdheid gekregen om trainingen te verzorgen die opleiden tot het diploma “Academisch Counsellor en Coach” of “Academisch Coach”. Deze geaccrediteerde trainers werken zelfstandig en helpen de studenten hun leerdoelen te bereiken. Ze bouwen de praktijktrainingen zo op, dat je alle vaardigheden die je als counsellor of coach nodig hebt, oefent. De trainingen zijn verdeeld over 10 praktijkdagen van 6 uur, of 20 praktijkavonden van 3 uur, zodat je steeds aan 60 volle uren komt. Dat is exclusief de pauzes. (1 uur op een dagtraining en 15 minuten op een avond van 3 uur.)
 
De avondtrainingen zijn om de twee weken en de zaterdagtrainingen om de maand. De schoolvakanties zijn vrij. In sommige plaatsen is het mogelijk om overdag door de week de trainingen te volgen.
 
De trainers helpen je bij de praktijktraining van counselling, coaching en intervisie. Bij je inschrijving kies je een trainingsplaats. Dat zal in de meeste gevallen de dichtstbijzijnde plaats zijn. In de aangegeven plaatsen werken één of meerdere trainers om de trainingen voor de Academie te verzorgen. Nieuwe praktijktrainingen beginnen twee keer per jaar (januari en september). Vraag aan de Academie of de dichtstbijzijnde trainer, waar en wanneer de volgende cyclus aanvangt.
 
Van de lessen mag je maximaal 10% missen, wil je aan de praktijkeisen voldoen. Mensen met onregelmatige dienst kunnen speciale afspraken maken. Mis je meer, dan kun je door aanvullende opdrachten of workshops toch aan de praktijkeisen voldoen.
 
Naast de praktijktrainingen kun je tussendoor met je studiegroep bij elkaar komen, zodat je extra kunt oefenen als je dat wilt.
 
Van de praktijktrainingen, oefeningen, rollenspelen en het praktijkhuiswerk, houd je een scriptie bij. In je scriptie toon je aan dat je alle leerdoelen van de praktijktrainingen hebt bereikt. Na afloop van de trainingen mail je je scripties naar de Academie voor Counselling en Coaching. Wij lezen ze door en in overleg met je trainer wordt bepaald of je voor je praktijk geslaagd bent of dat het gewenst is dat je eerst nog de leemtes in je praktijk opvult.
 
De adressen en uitgebreide profielschetsen van de trainers zijn via onze site te zien. Kijk aldaar of vraag ons welke trainer het dichtst bij je in de buurt woont.
 
De prijs voor de praktijktrainingen betaal je in sommige gevallen rechtstreeks aan de trainer en in andere gevallen aan de Academie. Dat hangt af van de trainingsplaats en de marketingafspraken die we met de trainers hebben. Na goedkeuring van je inschrijving krijg je te horen aan wie je kunt betalen. Het is mogelijk om in termijnen te betalen. Overleg hiervoor met je trainer.
 
Missie | Algemene Voorwaarden | Ethische Code | Policies | Disclaimer | Copyright ©