http://www.counselling.nl
Counselling en Coaching Opleidingen - www.counselling.nl
Academie voor Counselling en Coaching - Maastricht
Sinds 1996 een begrip.
Home - Sitemap - Contact

Counsellings- en Coachingsopleidingen in Maastricht
Beroepsopleidingen tot counsellor en coach in Maastricht
Onze opleidingen in Maastricht worden verzorgd door
trainer, counsellor, coach Jolanda Gerbecks.
Overzicht Vrije ACC
Jolanda Gerbecks verzorgt in Maastricht:
- Beroepsopleidingen - Counselling en Coaching - Gratis Studiemateriaal
  (Afsluiting met een Diploma of Certificaat van de Stichting Counselling.)
- Gelicenceerd Trainer Vrije Professionals - Werkboek
- Intervisie- en Supervisiegroepen
- Workshop - In je Eigen Kracht
- Workshop - RET
- Workshop - Byron Katie
- Workshop - Systemisch Werken
- Workshop - Conflicthantering
- Rode Tent - Bijeenkomsten
- Individuele begeleiding, counselling, coaching, training, supervisie
- Vrijblijvende Informatiebijeenkomsten / Afspraken.

- Zie ook: Vrije ACC - Inschrijving - Prijzen.


Lees er alles over op haar website: https://www.jijwilt.nl
Of kijk rechtstreeks in de Agenda
Je kunt je rechtstreeks bij Jolanda Gerbecks aanmelden / inschrijven.


Jolanda Gerbecks

Jolanda Gerbecks
Trainer:
Jolanda Gerbecks
Doctor Schaepmanstraat 6
6371 EJ Landgraaf

mail -  06 - 29 49 52 86

Site:
- https://www.jijwilt.nl

Jolanda is een van onze meest gewaardeerde trainers, die in de loop der jaren al honderden counsellors en coaches heeft opgeleid en duizenden mensen heeft begeleid met hun innerlijke ontwikkeling. Daarnaast geeft ze een groot aantal losse workshops. Ze is volledig erkend, gecertificeerd en gelicenseerd om alle trainingen te mogen geven. We kunnen haar van harte aanbevelen. Start vandaag en ontdek wat voor moois daaruit kan groeien.

"Wat je dan ook kunt doen, of droomt dat je kunt, begin!
Dapperheid heeft een engelbewaarder, macht en magie in zich."
Goethe

Jolanda Gerbecks
Jolanda Gerbecks is geboren op 10 Mei 1964. Naast de opleidingen aan de academie geef ze verschillende trainingen en workshops op het gebied van communicatie-, spiritualiteit-en leidinggevende vaardigheden aan particulieren en voor instanties en bedrijven. Tevens begeleidt ze mensen op individuele basis. Sinds 1999 is ze de drijvende kracht achter De Verandering, bureau voor HRD & Communicatie en sinds Maart 2002 CEO binnen Stichting The Change, Yogyakarta, IndonesiŰ.

Naast een academische achtergrond in personeelswetenschappen en religies  heeft ze ruim 20 jaar werkervaring o.a. als coachend leidinggevende en trainer.  Haar denk- en leefwijze wordt sterk gekleurd door het Soefisme. Dit is het proces van het ontwaken en ontwikkelen van latente menselijke krachten.

"Ons bewustzijn van dit proces van ontwaken kent vele gradaties. De mate waarin we bewust zijn, bepaald in hoeverre we ons in de dagelijkse context vrijelijk kunnen voortbewegen. Waarachtige vrijheid ontstaat immers van binnenuit en kan als zodanig vergroot worden door de interne hindernissen te leren nemen. Aan een groter bewustzijn van dit proces werk je, naast het verscherpen van de 5 zintuigen en het (leren) volgen van je intu´tie, door een steeds objectievere waarneming van je eigen interpretatieproces (je eigen beperkte context).

Om bewust te worden welke invalshoek jij kiest op elk willekeurig moment in het leven, dien je op zoek te gaan naar de oorsprong van je overtuigingen. Terwijl je deze oorsprong als een soort puzzel ontleed beginnen de verschillende stukjes hun onderling verband aan je te tonen en krijg je steeds meer zicht op het panorama dat jou leven heet. Ergens gedurende dit proces ontdek je de vrije ruimte tussen de puzzelstukjes en begin je te herkennen dat de invulling van die ruimte nu aan jou is. De enige persoon die de puzzel af kan maken."


Jolanda verkent graag samen met jouw het terrein dat reeds ontgonnen is Ún het terrein dat nog braak ligt. Daarbij zal ze haar kennis over het proces van het ontwaken en ontwikkelen van  latente krachten met liefde aan je overdragen. Het werk van Jolanda kenmerkt zich door haar openheid, humor, vakkennis en de ruimte voor de diversiteit van de individuele deelnemers.

"Iedere mens heeft het recht op innerlijke vrijheid en het zelfgemotiveerde verlangen om een uitgebalanceerde en authentieke persoonlijkheid te worden."

 
Missie | Algemene Voorwaarden | Ethische Code | Policies | Disclaimer | Copyright ę