Skip to content

Marian Kok

“Heb de moed om je hart en intuïtie te volgen. Op de een of andere manier weten die al ver van tevoren wat je echt wilt worden. Al het andere is minder belangrijk” – Steve Jobs

Medio 2018 werd me de kans geboden om de Academie voor Coaching en Counselling samen met mijn zus Paulien over te nemen. We zagen de kwaliteit van de opleiding en de docenten en de enorme potentie van het instituut, dus hebben we ervoor gekozen de ACC nieuw leven in te blazen. Met de ACC kan ik mijn missie invullen om mensen bewust te maken van wat ze op deze wereld komen doen en hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen, om zo een betere wereld te creëren voor zichzelf en anderen. De overname van de ACC is een droom die uit is gekomen, waarvan ik niet wist dat ik hem had.

Pay it forward
Als klein meisje wist ik al wat mijn doel was: ik ging de wereld verbeteren! Dat vonden mensen toen heel schattig, maar eigenlijk is het nog steeds mijn missie.

In de loop van de jaren heb ik op verschillende manieren geprobeerd een verschil te maken voor de wereld, bijvoorbeeld door ontwikkelingswerk te doen in Honduras en Nepal. Maar ik realiseer me nu dat een betere wereld zoals ze zeggen begint bij jezelf. Dat klinkt als tegeltjeswijsheid, maar als mensen zich bewust worden wie ze zijn en wat ze kunnen bijdragen aan de wereld, dan is dat het beste ontwikkelingswerk wat er is. De ACC geeft me de kans om mijn missie op een veel grotere schaal waar te maken. Met dit opleidingsinstituut leiden we mensen op die hun eigen talenten en levensdoel ontdekken en weer anderen helpen hetzelfde te doen. Zo verspreidt geluk en bewustzijn zich als een olievlek over de wereld: het ‘pay it forward-effect’.

Waarvoor kun je bij mij terecht
Ik richt me vooral op de ontwikkeling en inhoud van ons opleidingsaanbod. Je kunt bij mij terecht voor nieuwe ideeën en zaken die over de inhoud van de opleidingen gaan.

Back To Top