Skip to content
ACC Module Psychologie van succesvol ondernemen

De ACC is vernieuwd!

De Academie voor Coaching en Counselling is vernieuwd! We gaan verder met een nieuw opleidingsaanbod en een nieuwe website. Om dat te vieren hebben we een mooie openingsaanbieding: schrijf je vóór 1 juni 2019 in en krijg ruim € 400,- korting op je opleiding! Op modules krijg je bij inschrijving vóór 1 juni 10% korting.

Nieuwe eigenaren
De zussen Marian en Paulien Kok hebben in augustus 2018 de Academie voor Coaching en Counselling (ACC) overgenomen. De vorige eigenaar*, tevens oprichter van de ACC, heeft de academie vanaf 1996 met veel liefde en succes geleid. De ACC heeft in 22 jaar meer dan 20.000 coaches en counsellors opgeleid. In 2018 besloot hij echter dat het tijd was voor een nieuw pad voor hemzelf, en voor een frisse wind voor de ACC.

Marian en Paulien zijn deze uitdaging aangegaan en hebben in de afgelopen maanden, samen met de docenten, hard gewerkt aan het opnieuw vormgeven van de academie. Op deze nieuwe website zie je het resultaat: een nieuwe vorm en een nieuw opleidingsaanbod. Onze opleidingen zijn erop gericht om jou je talenten als coach/counsellor te laten ontdekken en ontwikkelen, en je te leren hoe je deze talenten inzet om anderen te begeleiden.

Nieuwe formule
De ACC gaat verder met een nieuwe formule. We stappen af van het model van een vierjarige opleiding en gaan over op een modulair systeem. We bieden een gedegen basisopleiding voor mensen die de basisbeginselen van het coachen en counsellen onder de knie willen krijgen. Daarnaast bieden we specialisaties voor mensen die zich als coach/counsellor in een bepaalde richting willen specialiseren. Voor coaches en counsellors die al aan het werk zijn bieden we tevens modules waarmee ze zich kunnen verdiepen of verbreden op een bepaald thema of bepaalde methodiek.

Op deze manier kun je dus modulair kiezen wat bij jou past en de coach/counsellor worden die jij wilt zijn.

We nodigen je graag uit om rond te kijken op de vernieuwde website!

Open dag
Op 18 mei organiseren we een open dag. Hier kun je onze docenten ontmoeten, meer horen over de ACC en onze opleidingen en hebben we leuke verrassingen voor je.
Schrijf je nu in!

*De vorige eigenaar heeft er bewust voor gekozen om zijn publieke zichtbaarheid te beperken. Hij wordt hier daarom niet bij naam genoemd.

Back To Top