skip to Main Content

Uitleg inschrijfproces opleidingen

Wat leuk dat je je bij ons in gaat schrijven. Het inschrijfproces bestaat uit een aantal stappen:

  1. Op de volgende pagina vul je je persoonlijke gegevens in.
  2. Nadat je je inschrijving hebt verzonden, ontvang je van ons een e-mail met daarin een voorlopige bevestiging van je inschrijving (check eventueel je spamfilter als er niets verschijnt in je inbox).
  3. Bij de mail van de voorlopige bevestiging zit een vragenlijst. Om je definitief in te kunnen schrijven, willen we namelijk graag iets meer horen over je achtergrond en je motivatie om deze opleiding te gaan doen. Het zou immers zonde zijn van je tijd, energie en geld als later blijkt dat je niet de juiste vooropleiding hebt om in aanmerking te komen voor het diploma, of dat je toch niet de juiste keuze hebt gemaakt.
  4. In de vragenlijst vul je tevens je betaalwensen in. Je kunt kiezen voor betalen in één keer of voor gespreide betaling in 3 termijnen (indien er nog voldoende tijd is voor de aanvang van de opleiding om in termijnen te betalen). Je kunt ook aangeven dat een derde partij de opleidingskosten betaalt (bijvoorbeeld jouw werkgever of het UWV).
  5. Aan de hand van deze vragenlijst beoordelen we of je inschrijving definitief kan worden. Stuur het formulier daarom zo snel mogelijk aan ons terug!
  6. Nadat wij jouw formulier hebben ontvangen, laten we je zo snel mogelijk weten of je tot de opleiding bent toegelaten. Je ontvangt dan ook meteen de factuur voor de betaling.
  7. Nadat de factuur is betaald, heb je recht om met de opleiding te starten.

NB: De opleiding zal van start gaan bij een voldoende aantal aanmeldingen. We informeren je uiterlijk twee weken voor aanvang van de eerste lesdag of de opleiding definitief doorgaat.

Back To Top