Skip to content

Uitleg inschrijfproces opleidingen

Wat leuk dat je je bij ons in gaat schrijven. Het inschrijfproces bestaat uit een aantal stappen:

  1. Op de volgende pagina vul je je persoonlijke gegevens in.
  2. Nadat je je inschrijving hebt verzonden, ontvang je van ons een e-mail met daarin een voorlopige bevestiging van je inschrijving (check eventueel je spamfilter als er niets verschijnt in je inbox).
  3. Bij de mail van de voorlopige bevestiging zit een vragenlijst.* Aan de hand van deze vragenlijst beoordelen we of je inschrijving definitief kan worden. Stuur het daarom zo snel mogelijk aan ons terug! In de vragenlijst kun je tevens je betaalwensen invullen.
  4. Nadat wij jouw ingevulde vragenlijst hebben ontvangen, laten we je zo snel mogelijk weten of je tot de opleiding bent toegelaten. Je ontvangt dan ook meteen de factuur voor de opleidingskosten.
  5. Zodra de factuur is betaald, heb je recht om met de opleiding te starten.

* Om je definitief in te kunnen schrijven, willen we graag iets meer horen over je achtergrond en je motivatie om deze opleiding te gaan doen. Het zou immers zonde zijn van je tijd, energie en geld als later blijkt dat je niet de juiste vooropleiding hebt om in aanmerking te komen voor het diploma, of dat je toch niet de juiste keuze hebt gemaakt.

NB: De opleiding zal van start gaan bij een voldoende aantal aanmeldingen. We informeren je uiterlijk twee weken voor aanvang van de eerste lesdag of de opleiding definitief doorgaat.

Back To Top