skip to Main Content

Uitleg inschrijfproces basisopleiding en specialisaties

Wat fijn dat je je bij ons in gaat schrijven. Het inschrijfproces bestaat uit een aantal stappen:

  1. Online vul je je persoonlijke gegevens en je betaalwensen in. Je kunt kiezen voor betalen in één keer of voor gespreide betaling in 3 termijnen.
  2. Nadat je je inschrijving hebt verzonden, ontvang je van ons een email met daarin een voorlopige bevestiging van je inschrijving. (Check eventueel je spamfilter als er niets verschijnt in je inbox.)
  3. Bij de mail van de voorlopige bevestiging zit een vragenlijst. Om je definitief in te kunnen schrijven willen we namelijk graag iets meer horen over je achtergrond en je motivatie om deze opleiding te gaan doen. Het zou immers zonde zijn van je tijd, energie en geld als later blijkt dat je niet de juiste vooropleiding hebt om in aanmerking te komen voor het diploma, of dat je toch niet de juiste keuze hebt gemaakt.
  4. Aan de hand van dit vragenformulier beoordelen we of je inschrijving definitief kan worden. Stuur het formulier daarom zo snel mogelijk aan ons terug!
  5. Nadat wij jouw formulier hebben ontvangen, laten we je zo snel mogelijk weten of je tot de opleiding bent toegelaten. Je ontvangt dan ook meteen de factuur voor betaling.
  6. Nadat de factuur is betaald, heb je recht om met de opleiding te starten.

NB: De opleiding zal van start gaan bij een voldoende aantal aanmeldingen. We informeren je uiterlijk twee weken voor aanvang van de eerste les of de opleiding definitief doorgaat.

Back To Top