Skip to content
Martijn van der Werf Marketeer ACC

Martijn van der Werf

“Als je de manier waarop je naar dingen kijkt verandert, veranderen de dingen waar je naar kijkt.” – Wayne Dyer

Sinds 2019 ben ik werkzaam voor de Academie voor Coaching en Counselling (ACC) in de rol van Marketing en Strategie Specialist.

Mijn achtergrond
In 2010 heb ik mijn Master of Science in de Bedrijfskunde behaald. Ik ben sindsdien meer dan 10 jaar actief in online marketing en E-Commerce, waarbij ik mij bezighoud met online en mobile marketing campagnes, social media, zoekmachineoptimalisatie, e-mailmarketing en Analytics. Voor de ACC ben ik het aanspreekpunt voor alles op het gebied van marketing en project management.

Waarom de ACC
In 2018 besloot ik er even tussenuit te gaan en een jaar naar Nieuw-Zeeland te reizen. Bij terugkomst kreeg ik de kans om voor de ACC aan de slag te gaan en dat is me vanaf het eerste moment goed bevallen. Ik voel me zeer thuis bij dit professionele onderwijsinstituut dat een persoonlijke benadering hoog in het vaandel heeft staan. We bieden kwalitatief hoogwaardige opleidingen voor een scherpe prijs, waardoor we al duizenden mensen hebben opgeleid tot professionele coaches en counsellors. Hierdoor is het een heel mooi bedrijf om voor te werken.

Back To Top