Skip to content
ACC Yoga International coach opleiding zit er een coach in jou

Yoga International – Zit er een coach in jou?

Komen mensen vaak bij jou met hun verhaal? En vind je het leuk om met mensen te praten en naar ze te luisteren? Dan is het coachvak misschien iets voor jou. Doe onderstaande test en ontdek of er een coach in jou zit.

De test met vijf benodigde talenten

Onze test bestaat uit vijf benodigde talenten om goed te kunnen coachen. Bij elk benodigd talent zie je 5 stellingen waar je op kunt scoren. Je zet een vinkje als je het eens bent met de stelling. Als je het niet eens bent met de stelling, dan laat je het selectievakje leeg. Indien je het oneens bent met alle stellingen bij een talent, zet je een vinkje bij ‘geen van bovenstaande stellingen‘.

Aan het einde van de test kun je per talent lezen waarom dit talent zo belangrijk is als coach. Ook krijg je uitleg over jouw persoonlijke score en wat dit betekent.

Kom naar onze open dag of online informatieavond

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze opleidingen? Kom dan naar onze open dag of online informatieavond en maak kennis met ons studieaanbod, de medewerkers en docenten van de ACC, bekijk ons studiemateriaal en laat je adviseren over welke opleiding bij jou past. Klik hier om het overzicht van de open dagen te bekijken.

Vraag onze studiegids aan

Je kunt gratis onze studiegids aanvragen. In deze studiegids vind je informatie over al onze opleidingen en interessante studenteninformatie. Klik hier om de studiegids aan te vragen.

Back To Top