Skip to content
ACC STAP budget coachopleiding

3 juli 2023 laatste kans om STAP-budget aan te vragen

De Nederlandse overheid heeft eerder dit jaar bekend gemaakt dat de STAP-regeling komt te vervallen aan het einde van 2023. Na de bekendmaking van deze bezuinigingsmaatregel heeft de overheid ook aangegeven dat zij nog niet wisten of alle STAP-aanvraagdata in 2023 door zouden gaan.

Aanvraagdatum 3 juli 2023 gaat door

In juni heeft de overheid bekend gemaakt dat de STAP-aanvraagdatum van maandag 3 juli 2023 definitief doorgaat. Echter is deze datum hoogstwaarschijnlijk de laatste kans om nog € 1.000 STAP-subsidie aan te vragen. Voor de andere aanvraagdata van 2023 komt het STAP-budget mogelijk helemaal te vervallen of alleen mogelijk voor OCW-erkend onderwijs (regulier MBO, HBO en Universiteit).

Profiteer dus nu nog van € 1.000 STAP-subsidie en vraag op maandag 3 juli jouw STAP-budget aan voor een opleiding van de ACC die start in het najaar.

Wil je meer informatie over onze opleidingen en het STAP-budget, dan nodigen we je van harte uit op onze open dag op 25 juni 2023 in Amstelveen.

Als je op tijd een STAP-aanmeldingsbewijs wilt ontvangen, dan vragen we je vriendelijk om je uiterlijk donderdag 29 juni 2023 bij ons in te schrijven.

Op deze pagina vind je meer informatie over het STAP-budget, hoe je STAP-budget aanvraagt en wat de voorwaarden zijn.

Back To Top