skip to Main Content

Coachen en counselen dat was wat ik wilde maar hoe doe je dat en meer nog hoe leer je dat want het moest wel boven het niveau van een goed gesprek aan de keukentafel uitstijgen. Professioneel dus. Ik heb dat geleerd bij de ACC. Daar werd ik begeleid door professionele trainers en trainsters die ons als student de fijne kneepjes van het coach/counselers vak hebben geleerd. Dat betekent niet alleen, het je eigen maken van de nodige theoretische en praktische vaardigheden, maar het betekent zeker ook het doormaken van een proces van persoonlijke ontwikkeling.
Ik kan stellen dat ik hierdoor op vele levens gebieden een rijker mensen geworden ben.

Een van de trainers die ik hiervoor dankbaar ben is Noor Verheul. Ik ben 2 cursusjaren door haar begeleid en ben daarna 4 jaar assistent trainer bij haar geweest.
Noor is een vakvrouw met een jaren lange ervaring als trainster en coach/counseler. Ze heeft een grote betrokkenheid bij en verantwoordelijkheid voor haar studenten. Ze weet de juiste toon te vinden om bij moeilijke levenservaringen en processen, snel tot de kern te komen en deze niet alleen bespreekbaar te maken, maar daarin ook tot inzicht te komen.
Haar stijl van begeleiden kenmerkt zich door vakinhoudelijke actuele kennis; ze is consciëntieus, passievol; heeft een grote mensenkennis waarbij ze het spirituele en aardse op hartniveau weet te verbinden en last but not least ze is in staat én durft buiten kaders te denken.

Kortom Noor, dank je wel!  Je bent niet alleen een TOP trainster maar ook een fantastisch mooi en liefdevol mens.

Back To Top