http://www.counselling.nl
Counselling en Coaching Opleidingen - www.counselling.nl
Academie voor Counselling en Coaching - Amersfoort
Sinds 1996 een begrip.
Home - Sitemap - Contact

Counsellings- en Coachingsopleidingen in Amersfoort
Beroepsopleidingen tot counsellor en coach in Amersfoort
Onze opleidingen in Amersfoort worden verzorgd door
trainer, counsellor, coach Rita Mulder en Jeanine Mulder
Overzicht Vrije ACC
Rita Mulder en Jeanine Mulder geven trainingen en begeleiding in Amersfoort.
- Beroepsopleidingen Counselling en Coaching; Mensgericht Coachen Amersfoort
  Gratis Studiemateriaal - niveaus 1 en 2: beginners, gevorderden, professionals.
  (Afsluiting meteen Diploma of Certificaat van de Stichting Counselling.)
- Workshops.
- Individuele begeleiding, coaching, counselling, supervisie.
- Informatiebijeenkomst / Persoonlijk contact.

- Zie ook: Vrije ACC - Inschrijving - Prijzen.


Lees er alles over op hun website: https://www.coachopleidingen.com
Open Dagen: https://www.coachopleidingen.com/open-dagen
Vraag Rita Mulder of NicoJan Wallet gerust om meer informatie via:
- welkom@mulderenwallet.com - Tel: 0529 - 466 079 / 06 - 23 84 79 83 / 06 - 43 16 69 19


Je kunt je rechtstreeks bij Rita Mulder of NicoJan Wallet aanmelden / inschrijven.


Rita Mulder

Rita Mulder
  Trainer:
  Rita Mulder
  Kolkweg 27
  8055 PS Laag Zuthem
  e-mail - 06 - 23 84 79 83

  Sites:

 
-
www.mulderenwallet.com
  - www.ritamulder.nl


Rita Mulder
Sinds 2009 heb ik mijn eigen praktijk waarin ik mensen begeleid bij het vinden van hun ware, krachtige en schitterende Zelf. Dit doe ik vanuit mijn huis in Laag Zuthem, een klein lieflijk dorpje dichtbij Zwolle.
Met de ervaringen en inzichten die ik heb opgedaan in mijn leven wil ik jou graag helpen. Ik kan je helpen je gevoel te ontwarren waardoor je uiteindelijk jezelf weer zult ontmoeten.

persoonlijke groei
Als kind was ik een gevoelig meisje. Ik wist niet hoe ik om moest gaan met alles wat ik zag en voelde. Na jarenlang voor de klas te hebben gestaan in het basisonderwijs kwam ik er tussen al die kinderen achter dat ik mijn eigen innerlijke kind kwijt was geraakt. Door het innerlijke gekwetste kind in mij te herkennen en te erkennen kon ik pas echt volwassen, onafhankelijk en autonoom worden. In die periode ontdekte ik ook dat ik hoogsensitief ben. Ik leerde hoe mijn gevoeligheid juist mijn kwaliteit is en dat mijn gevoelens een wegwijzer zijn om het contact met mezelf te herstellen. Daardoor geef ik nu mijn leven vorm zoals ik dat zelf graag wil. Dat levert me veel innerlijke rust en plezier op. Dit is iets wat ik jou ook gun.

talenten
Ik stimuleer jou ook om op zoek te gaan naar datgene waar je hart sneller van gaat kloppen. Als je ontdekt waar jouw drijfveren liggen en daar gehoor aan geeft heb je het meeste te bieden.
Ik ben de trotse moeder van een dochter en een zoon. Ik heb ze altijd gestimuleerd hun eigen pad te volgen en dat te doen wat hen de meeste vreugde geeft. Mijn uitgangspunt is dat als je doet waar je hart ligt je uiteindelijk het meest gelukkig zult zijn.

familieopstellingen
Verder ontdekte ik tijdens mijn leven dat alles met elkaar verbonden is en invloed heeft op elkaar. Ik kom in mijn praktijk regelmatig cliŽnten tegen die al veel gedaan hebben in hun persoonlijke proces maar toch telkens tegen dezelfde blokkades aan blijven lopen die onoplosbaar lijken te zijn. Dat kan komen omdat de dieperliggende oorzaak daarvan in het familiesysteem gelegen is. Een familieopstelling jou kan helpen om een dieper inzicht te krijgen in onbewuste patronen binnen de familie waarin jij geboren bent. Het kan de verbinding met jouw familie weer herstellen. Graag wil ik je laten kennis maken met deze manier van werken.
Jeanine Mulder

Jeanine Mulder
  Trainer:
  Jeanine Mulder
  Zwolle
  Tel: 06 - 38 71 62 15
 

 
Sites:

 
- www.mulderenwallet.com

Jeanine Mulder
Sinds een paar jaar ben ik gepassioneerd NLP Trainer/Coach en Ervaringsdeskundige op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. NLP leert je om sterker en krachtiger in het leven te staan en je communicatievaardigheden aan te scherpen.

Mijn jarenlange ervaring als secretaresse, planner en organisator heeft ertoe bijgedragen dat ik snel weet wat er speelt en wat jij nodig hebt. Ik heb 10 jaar in het buitenland gewoond: ItaliŽ (Milaan), Taiwan (Taipei) en Duitsland (Hamburg) en dat heeft mijn blikveld enorm verruimd. Wat ik vooral geleerd heb en wat ik ook als NLP-trainer door wil geven aan jou is "probeer andere mensen/culturen niet te veranderen, omdat  jouw kijk- voel- en denkwijze toevallig anders is. Waardeer ieder mens om wie hij is.

Waar ik me het liefst mee bezighoud is in verbinding te zijn met mensen en te doceren, waarvan NLP een onderdeel is. De ander te laten ontdekken en ervaren, dat je door naar jezelf te kijken zoveel bewuster, sterker en gelukkiger in het leven staat.

Stel jezelf eens de volgende vragen:
  • wat maakt dat ik met de ene persoon makkelijker communiceer dan met de ander?
  • hoe werkt communicatie?
  • op wat voor manier neem ik de dingen om me heen en van mezelf waar?
  • wat zijn mijn ongewenste patronen en hoe kan ik deze veranderen?
  • wat zijn mijn talenten en waar wil ik deze in gaan zetten?
  • hoe kan het dat bepaalde situaties of uitspraken me emotioneel (boos/bang/bedroefd/blij) maken, wat zegt dat over mezelf en wat zou ik er dan vervolgens mee kunnen doen?
  • wat zijn mijn beperkende en motiverende overtuigingen?
  • wat is de reden achter mijn geroddel, geklaag of oordelen?
  • wat voor doelen wil ik stellen/behalen en hoe doe ik dat dan?
Zo zijn er nog veel meer vragen die je jezelf zou kunnen stellen.

Vanuit mijn ervaring, positiviteit, enthousiasme en passie weet ik jou te inspireren en mee te nemen in het ontdekken van wie jij bent en wat jij kunt als persoon en als coach.

Je zult bij jezelf gaan ontdekken dat er situaties zijn die pijnlijk, ongemakkelijk of ongewenst zijn en deze ga je voor jezelf inzichtelijk maken en krijgen. Je zult allerlei mogelijkheden ontdekken waarmee je dan vervolgens kunt sturen, veranderen.

Ik ben ervan overtuigd dat jijzelf en de cliŽnt, door creatief te zoeken naar mogelijkheden en door gebruik te maken van je eigen hulpbronnen, manager kan zijn van je eigen problemen. Als een oplossing of een idee van jezelf komt heeft het namelijk veel meer kracht dan dat het van buitenaf wordt aangedragen.

Ik ben iedere dag bewust bezig met bovengenoemde vragen, met mijn innerlijk proces. Deze stopt niet op het moment dat ik trainer/coach ben. Het is een doorlopend levensproces. Ook blijf ik feedback vragen en krijgen op mijn coaching- en trainingsvaardigheden van mijn collega trainers.

Zelfreflectie is een onderdeel van mijn dagelijkse leven. Hierdoor blijf ik groeien en ontdekken, zodat ik dit weer mee kan geven aan mijn studenten.

Ik verheug me erop om jou te ontmoeten en te begeleiden tot coach / counsellor!.

 
Missie | Algemene Voorwaarden | Ethische Code | Policies | Disclaimer | Copyright ©