Skip to content
Online opleiding coaching en counselling ACC

Volg onze coaching en counselling opleidingen ook online

Sinds de uitbraak van het coronavirus is klassikaal onderwijs volgen in heel Nederland praktisch onmogelijk geworden. Heel veel opleidingen worden hierdoor online vervolgd. De ACC heeft al jarenlang zeer succesvolle ervaringen met het geven van live online opleidingen. Ook de opleidingen die eerder klassikaal zijn gestart, worden momenteel online voortgezet. Zowel onze docenten als de studenten ervaren het online volgen van de lessen als zeer effectief en prettig.

Ook in het najaar van 2020 starten er weer live online opleidingen: Basis Coaching en Counselling en Verdieping Coaching en Counselling. De live online opleiding volg je met je eigen computer (met webcam) via het programma Zoom. Met dit programma kun je zowel met de hele groep met de trainer werken, als in aparte groepjes met elkaar oefenen. Dit maakt dat de online lessen (bijna) dezelfde mogelijkheden bieden als klassikaal onderwijs. Je krijgt live les van een docent, oefent met je medestudenten en krijgt hier feedback op van de docent.

Het volgen van onze online opleiding is tevens een mooie manier om te oefenen met het online begeleiden van toekomstige cliënten als coach/counsellor. Veel coaches en counsellors begeleiden hun cliënten nu al online en online coaching neemt in populariteit steeds verder toe.

Bekijk ons online opleidingsaanbod en begin in het najaar van 2020 met een van onze live online opleidingen.

Ga naar online opleidingen

 

Back To Top