http://www.counselling.nl
Stichting Counselling - counselling.nl - Gcoach.nl
Academie voor Counselling en Coaching - Leiden
Sinds 14 Februari 1996 een begrip.
Home - Sitemap - Contact

Counsellings- en Coachingsopleidingen in Leiden
Beroepsopleidingen tot counsellor en coach in Leiden
Onze opleidingen in Leiden worden verzorgd door
trainer, counsellor, coach Margarita Bernal
Overzicht ACC (Oud Studenten)
Overzicht Vrije ACC (Nieuwe)

Vrije Professionals
Margarita Bernal geeft trainingen en begeleiding in Leiden.
- Beroepsopleidingen Counselling en Coaching; Mensgericht Coachen Leiden
  Gratis Studiemateriaal - niveaus 1 en 2: beginners, gevorderden, professionals

  (Afsluiting met een Diploma of Certificaat van de Stichting Counselling.)
- Individuele begeleiding, coaching, counselling, supervisie.
- Informatiebijeenkomst / Persoonlijk contact.
- Zie ook: Vrije ACC - Inschrijving - Prijzen.

Lees er alles over op haar website:
www.strokes.nl
Vraag Margarita Bernal gerust om meer informatie via:
info@strokes.nl - Tel: 06 - 36 57 07 33

Je kunt je rechtstreeks bij Margarita Bernal aanmelden / inschrijven.


Margarita Bernal

Margarita
                Bernal
Trainer:
Margarita Bernal
Hoge Rijndijk 14a
2313 KJ  Leiden
e-mail - Tel: 06 - 36 57 07 33

Site:

- www.strokes.nl


Margarita Bernal.
Ik ben geboren in Sant Cugat del Valles, een stadje dat achter de bergen van Barcelona ligt (1969). Ik heb een Nederlandse moeder en een Spaanse vader. Een mooie combinatie van twee bijzondere culturen die zichtbaar zijn in mijn Nederlands uiterlijk en mijn Spaans temperament. Ik woon sinds mijn 23ste in Nederland. Ik ben getrouwd en ben moeder van twee prachtige "puber"dochters.

Mijn grootste passie betreft mensen. Al vanaf jonge leeftijd zoek ik het contact op. Ik ben nieuwsgierig naar de ander. Ik geloof in de kracht van de mens. Er zit zoveel moois in ons. De uitdaging is om steeds iets nieuws uit jezelf te halen zodat je zelf ontwikkelt en groeit en je jouw kwaliteiten en talenten inzet om een bijdrage te leveren aan een fijnere wereld. 

Mijn eerste opleiding heb ik in Spanje afgerond, HBO toerisme. Kernwaardes hierbij zijn mensen en plezier. In Nederland heb ik o.a bij de afdeling Personeel en Organisatie van de Gemeente Wageningen gewerkt. Daar werd me steeds duidelijker wat de meerwaarde was van mijn kwaliteiten en talenten en hoe ik deze verder kon ontwikkelen. Kernwaardes ontwikkeling, inspiratie, samenwerking.

Vanaf 2003 heb ik een aantal trainingen voor persoonlijke ontwikkeling gevolgd bij de Essence organisatie. Dat was het begin van mijn innerlijke groei. Er ging een wereld voor mij open. Ik wist wat ik wilde: trainer worden. Ik heb een aantal vakken psychologie gevolgd en ingezien dat de combinatie van theorie met ervaringsleer beter bij mij past. Hiervoor bood de ACC voor mij een prachtige kans. Ben jij ook iemand die de theorie graag met de praktijk combineert?  

Ik ben gediplomeerd coach/counsellor bij de ACC; heb het eerste en het tweede niveau afgerond. In 2005 ben ik met Strokes, mijn eigen praktijk voor coaching/counselling en trainingen, gestart. In 2007 heb ik voor de ACC als co-trainer in Den Haag een groep studenten met veel plezier begeleid.

Ik heb een trainersopleiding bij ICM gevolgd en behaald en sinds een paar jaar begeleid ik groepen vanuit diverse thema's: intervisie, grenzen stellen en bewaken, acquisitie vanuit eigen kracht, kwaliteiten kennen en benutten, jezelf mogen zijn, communicatietraining. Ik ben mede initiatiefnemer en gespreksleider van Leiden in Dialoog. In juni 2011 heb ik de driejarige opleiding Transactionele Analyse afgerond.

In de training van de Academie voor Counselling ga je naast het leren van vaardigheden ontdekken wie jij als coach/counsellor bent. Je groei als counsellor gaat samen met je innerlijke groei. 
Naast de humanistische stroming van Carl Rogers zullen we dit jaar ook aandacht besteden aan andere methodes zoals bijvoorbeeld: Transactionele analyse, Familieopstellingen, Emotioneel Lichaamswerk.
Als counsellor en trainer raak ik snel de kern van waar het om gaat. Mijn missie is mensen in contact brengen met hun eigen kracht en vanuit daar in actie te komen en te gaan voor wat ze echt willen.

Rode draad in mijn leven zijn ontmoetingen. Ik verheug me erop je te ontmoeten en je te mogen begeleiden in je counsellor avontuur.

Hartelijke groet,
Margarita


Twee citaten van waaruit ik werk:

Je mag zijn zoals je bent
Om te worden wie je bent
Maar nog niet kunt zijn
En je mag het worden
Op jouw manier
En in jouw tijd

Bron: Zacheus kom uit de boom - van Anna Terruwe

Onze grootste angst is niet dat we ontoereikend zijn.
Onze grootste angst is dat we mateloos machtig zijn.
Het is ons licht niet onze duisternis dat ons het meest beangstigt.
Je klein voordoen dient de wereld niet.
Als we ons eigen licht laten schijnen geven we onbewust
anderen toestemming hetzelfde te doen.

Bron: Marianne Williamson

 
Missie | Algemene Voorwaarden | Ethische Code | Policies | Disclaimer | Copyright