http://www.counselling.nl
Stichting Counselling - counselling.nl - Gcoach.nl
Academie voor Counselling en Coaching
Sinds 14 Februari 1996 een begrip.
Home - Sitemap - Contact

Counsellingsopleidingen en Coachingsopleidingen - Netwerk
We maken deel uit van diverse grote netwerken van counsellors,
coaches, supervisoren, trainers, andere professionals en studenten.
Totaal zijn er meer dan 10.000 mensen met wie we samenwerken.
Algemeen:
Inschrijven
Actie
Prijzen
Nieuwsbrief
Brochure Downloads
Opleiding
FAQ - Veel gestelde vragen
Open Dagen
Examen

Overzichten:
Steden - Trainers - Data
De Opleidingen
Info voor alle Opleidingen

Mail ons
met al je vragen
Via de praktijktrainingen, vergaderingen, gastbezoeken en workshops staan onze studenten, docenten, coaches en trainers met elkaar in verbinding. We kunnen makkelijk en snel met elkaar communiceren door het gebruik van de telefoon, mailings, internet, webcam, skype en teleconferencing. Daardoor kunnen we we wereldwijd werken, zonder onnodig te reizen.

Via Goach.nl kun je makkelijk in contact komen met collega's. Ook als student kun je jezelf daar inschrijven, als je bijvoorbeeld cliŽnten zoekt om praktijkervaring mee op te doen.

Daarnaast geven we veel algemene en nuttige informatie op onze sites en in onze nieuwsbrieven, zodat je je eigen weg kunt vinden. Mensen die geen internet hebben, zullen via de praktijktrainingen van de belangrijkste zaken op de hoogte worden gehouden door de trainer en hun medestudenten. (Komt nu haast niet meer voor, ca. 1 op de 1000 van onze studenten heeft geen internet.) Tijdens de eerste les worden er studiegroepen gevormd voor wie dat wil. Je kunt dan met elkaar extra oefenen, studeren, bijpraten en ook elkaar op de hoogte houden. Internet verrijkt je studie en mogelijkheden om te netwerken, het is echter geen vereiste.

Op onze site staan de belangrijkste links. Een groot deel hiervan is voor iedereen toegankelijk en een ander deel alleen voor de medewerkers, aangesloten trainers en studenten van onze Academie.
 
Missie | Algemene Voorwaarden | Ethische Code | Policies | Disclaimer | Copyright ©