blank

Geesje Bluijssen

“Men hoeft de wereld niet te begrijpen, men moet alleen zijn plaats erin weten te vinden” – Albert Einstein

Kennis delen is de kroon op mijn werk
Ik houd er van om mensen in hun eigen kracht te zetten. Dit doe ik in de rol van loopbaan- en re-integratiecoach en in de rol van docent. Door kennis over te dragen verrijk ik mensen. Vanuit deze rol het (loopbaan)vak delen waar ik zo dol op ben, is voor mij de kroon op mijn werk.

Mensen ondersteunen in hun zoektocht naar werk
Ik leefde zonder lange termijn doel tot ik rond mijn negentiende een beroepskeuzetest deed. Toen wist ik: ik wil dat doen wat de testpsycholoog doet: mensen ondersteunen in hun zoektocht naar werk. Mijn rol als coach, trainer/docent werd later helder. Ik houd van mensen en ben doelgericht, de combinatie van sociaal en zakelijk spreekt mij tot op heden enorm aan in het loopbaanvak. Mijn kennis en inmiddels twintig jaar ervaring op dit gebied zet ik graag in voor de ACC.

Verantwoordelijkheid nemen binnen de mogelijkheden die je als individu hebt
Mensen boeien mij mateloos. Wat beweegt ons, of wat houdt ons tegen en welke bijdrage kan ik hier binnen de kaders van mijn vak aan leveren. Mijn expertise is het coachen van mensen in een situatie van (ongevraagde) verandering. Ik heb mij in breedte ontwikkeld, ben flexibel en creatief. Ieder mens is uniek en heeft iets anders van mij als coach nodig om een volgende stap te kunnen maken. Eigen verantwoordelijkheid nemen binnen de mogelijkheden die je als individu hebt, is voor mij een belangrijke waarde.

Growth mindset
De Academie voor Counselling en Coaching staat voor mij voor professionaliteit, vernieuwend, verdiepend, verbindend met als uitgangspunt de growth mindset. Dit is thuiskomen voor mij.

Mijn moeder is mijn grote voorbeeld
Mijn moeder omdat ze, onder welke omstandigheid ook, dichtbij zichzelf blijft en het beste uit het leven haalt voor zichzelf en haar omgeving.

Bekijk ook onze blog

ACC Loopbaancoach Re-integratiecoach docent Geesje Bluijssen interview

Interview met Loopbaancoach en Re-integratiecoach docent Geesje Bluijssen

Lees waarom Geesje loopbaan- en re-integratiecoach is geworden en leer alles over de opleiding.
Lees verder