skip to Main Content
Online Informatie Avond ACC

Online Informatieavond op woensdag 30 juni 2021

AB
Datum:30 juni 2021, woensdag
Duur:19.00 - 21.00 uur

Wil jij ontdekken of een opleiding coaching en counselling iets voor jou is? Of ben je al coach en wil je weten welke specialisaties bij je passen? Schrijf je in voor onze online informatieavond op woensdag 30 juni en laat je informeren over de ACC en onze opleidingen. Deelname is gratis.

Je kunt de online informatieavond bijwonen via Zoom, waarvoor je enkele dagen voor de sessie de Zoom-gegevens zult ontvangen. Tijdens deze online informatiesessie kun je informatie krijgen over al onze opleidingen. De informatieavond duurt van 19:00 tot 21:00 uur. Wij zien er naar uit om je op 30 juni te ontmoeten.

Aanwezige docenten tijdens de Online Informatieavond

Op woensdag 30 juni zijn onderstaande docenten aanwezig:

Staat de docent voor jouw specifieke opleiding niet in bovenstaande lijst? De ACC organiseert op zaterdag 19 juni ook een open dag in Amstelveen. Je kunt dan kijken of de docent voor jouw opleiding hier wel tussen staat en de docent van jouw keuze kunnen ontmoeten tijdens de open dag. Als je dat wilt, schrijf je dan voor zowel de open dag als voor deze informatieavond apart in. Klik hier voor meer informatie over de open dag op 19 juni 2021.

Aanmelden online informatie-avond

Aanmelding Online Informatieavond op 30 juni

  • Keuzevakjes met een * zijn verplicht.
Back To Top