skip to Main Content
Online Informatie Avond ACC

Online Informatieavond op donderdag 22 september 2022

Datum:

donderdag 22 september 2022

Duur:

19:00 tot 21:00 uur

Wil jij ontdekken of een opleiding coaching en counselling iets voor jou is? Of ben je al coach en wil je weten welke specialisatieopleidingen bij je passen? Schrijf je dan in voor onze online informatieavond op donderdag 22 september 2022 en laat je informeren over de ACC en onze opleidingen. Deelname is gratis.

Je kunt de online informatieavond bijwonen via Zoom, waarvoor je enkele dagen voor de sessie de Zoom-gegevens zult ontvangen. De informatieavond duurt van 19:00 tot 21:00 uur. Wij zien er naar uit om je op donderdag 22 september te ontmoeten.

Over de Online Informatieavond

Tijdens onze online informatiesessie kun je:

  • Informatie krijgen over al onze opleidingen.
  • Kennismaken met de medewerkers en docenten van de ACC.
  • Je laten adviseren over welke opleiding bij je past.

Aanwezige docenten tijdens de Online Informatieavond

Tijdens de bijeenkomst zijn onderstaande docenten aanwezig:

* De opleiding Leefstijlcoach gaat van start op 9 september 2022 (vóór de open dag op 18 september 2022). Indien je wilt deelnemen aan de opleiding die op 9 september van start gaat, kun je je hier inschrijven voor de online informatieavond van 30 juni 2022.

Heb jij interesse in een opleiding, maar staat de docent van deze opleiding niet genoemd in de lijst hierboven? De ACC organiseert op zondag 18 september 2022 ook een open dag in Amstelveen. Je kunt dan kijken of de docent voor jouw opleiding hier wel tussen staat en de docent ontmoeten tijdens deze open dag. Als je dat wilt, schrijf je dan voor zowel de open dag als voor de informatieavond apart in. Klik hier voor meer informatie over de open dag.

Aanmelden online informatie-avond

Aanmelding Online Informatieavond op donderdag 22 september 2022

  • Velden met een * zijn verplicht.  • Deze vraag wordt gesteld om geautomatiseerde inzendingen te voorkomen *

Back To Top