Skip to content
ACC Week van de Loopbaan 2023 opleiding Loopbaancoach

Week van de Loopbaan 2023

Van 18 tot en met 22 september 2023 is het de Week van de Loopbaan. Tijdens deze themaweek openen gecertificeerde loopbaanexperts door heel Nederland hun deuren voor iedereen met loopbaanvragen. Deze week wordt georganiseerd door de Noloc (Nederlandse Orde voor Loopbaanadviseurs en Outplacement Consulenten). De week van de Loopbaan biedt werkenden, werkzoekenden en werkgevers de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend loopbaanadvies in te winnen. Klik hier voor meer informatie en voor een overzicht van coaches voor een gratis ontwikkelgesprek.

In de huidige krappe arbeidsmarkt is er veel behoefte aan loopbaanprofessionals. Zij kunnen werkzoekenden helpen om in deze tijd van kansen en mogelijkheden goede keuzes te maken. De Academie voor Coaching en Counselling heeft een aantal interessante blogartikelen gepubliceerd over loopbaancoaching. Zo lees je bijvoorbeeld twee interviews met oud-studenten van de ACC die een eigen praktijk hebben als loopbaancoach en een interview met onze hoofddocent van de Loopbaancoach opleiding Geesje Bluijssen.

Student Melisa Visser opleiding Loopbaancoach en Re-integratiecoach

De studentenervaring van Melisa Visser

Student Melisa Visser over haar gevolgde opleidingen Loopbaancoach en Re-integratiecoach bij de ACC en het hebben van een eigen coachpraktijk.
Lees verder
ACC Loopbaancoach Re-integratiecoach docent Geesje Bluijssen interview

Interview met Loopbaancoach en Re-integratiecoach docent Geesje Bluijssen

Lees waarom Geesje loopbaan- en re-integratiecoach is geworden en leer alles over de opleiding.
Lees verder
Student Willem Hellebrekers

De studentenervaring van Willem Hellebrekers

Student Willem Hellebrekers over zijn gevolgde coach opleidingen bij de ACC en zijn eigen praktijk.
Lees verder

Lijkt het jou interessant om mensen te leren begeleiden op het gebied van werk en carrière? In onze Loopbaancoach opleiding leer je methodieken om iemand te begeleiden in het onderzoek wie iemand is, wat zijn/haar levensdoel is en welk werk daarbij past.

We bieden tevens de opleiding Re-integratiecoach en Tweede Spoor Coach aan. In deze opleiding leer je om mensen te begeleiden die in of na een ziekteproces moeten re-integreren in eigen werk (Spoor 1) of ander passend werk moeten vinden (Spoor 2). Hierbij begeleid je jouw cliënt en stem je ook af met de verschillende partijen die hierbij betrokken zijn, waaronder de werkgever, de bedrijfsarts en/of het UWV.

Back To Top