skip to Main Content

Covid-19 informatie voor studenten

Update 17 januari 2022

Tijdens de persconferentie op vrijdag 14 januari 2022 heeft de overheid nieuwe maatregelen aangekondigd die zijn ingegaan op zaterdag 15 januari 2022. De ACC volgt de richtlijnen voor het volgen van klassikaal onderwijs van de Nederlandse overheid en de NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding). De maatregelen die op 14 januari zijn gepresenteerd, zullen gelden tot en met dinsdag 25 januari 2022.

Voor overheidserkend onderwijs geldt dat klassikaal onderwijs weer is toegestaan door de overheid. De opleidingen van de ACC vallen echter onder niet-overheidserkend onderwijs. Er bestaat op dit moment nog onduidelijkheid over de exacte regels voor het volgen van klassikale lessen voor niet-overheidserkend onderwijs. Wij wachten daarom de aangekondigde persconferentie van 25 januari 2022 af om meer informatie te kunnen verstrekken over het volgen van klassikaal onderwijs na deze datum.

Wij zullen de dag na de persconferentie van 25 januari een nieuwe update plaatsen met informatie over de mogelijkheid om onze klassikale lessen te vervolgen. Indien de ACC al eerder informatie met jullie kan delen over de regels voor klassikale lessen voor niet-overheidserkend onderwijs, zullen wij jullie hierover op deze pagina informeren. Houd er daarom wel rekening mee dat jouw volgende les online plaats kan vinden.

Back To Top