Skip to content
ACC Alumnidag Alumni Day 2024

Alumnidag op zondag 29 september 2024 in Amstelveen

Datum:

29 september 2024 (zondag)

Duur:

13:00 tot 17:00 uur

Adres:

Paaskerk
Augustinuspark 1
1185 CN Amstelveen
(bekijk in Google Maps)

Prijs:

€ 34,95*

Op zondag 29 september 2024 vindt de volgende Alumnidag plaats van de Academie voor Coaching en Counselling.

Onze Alumnidag in 2023 was een groot succes. Onze alumni waren blij met de inspiratie die zij hebben opgedaan tijdens de workshops en vonden het erg leuk om met elkaar in contact te zijn.

Over de Alumnidag

Tijdens de Alumnidag brengen wij oud-studenten samen om elkaar te inspireren binnen ons mooie vak als coach/counsellor. Dit evenement biedt jou de kans om te netwerken met andere afgestudeerde coaches en counsellors die hun diploma hebben behaald bij de ACC.

Het doel van onze Alumnidag is:

  • Inspireren
  • Verbinden
  • Samenwerken

Voor wie?
Alle afgestudeerde studenten van de ACC, zowel Nederlands als internationaal, hebben de mogelijkheid om bij de bijeenkomst aanwezig te zijn. De Alumnidag is dan ook tweetalig (Nederlands en Engels).

Het programma-aanbod

Tijdens de Alumnidag vinden er meerdere workshops (LABS) plaats:

Business en carrière LAB:
Het Business en carrière LAB is een ruimte waar – onder leiding van Marian Kok en Martijn van der Werf – studenten samen onderzoeken hoe ze hun eigen coachcarrière of praktijk kunnen opbouwen en tot een succes kunnen maken. In deze Alumni-bijeenkomst staat het thema “in company” centraal: wat zijn de mogelijkheden voor coaches om freelance of in loondienst te werken in bedrijven en organisaties? Enkele oud studenten zullen hun ervaringen vertellen en er is ruimte om jouw eigen mogelijkheden en ideeën te bespreken.

Inspiratie LAB:
In het Inspiratie LAB ga je onder leiding van Arjan van Dijk in gesprek over nieuwe inzichten, best practises en uitdagingen in de praktijk. Oud studenten delen hun scripties, inzichten en methodieken en we bespreken deze met elkaar. In deze Alumni-bijeenkomst staat het thema “state of the art” centraal: Hoe is het om te werken met speciale of creatieve methoden? Hoe ontwikkelden voormalig studenten hun eigen aanpak? Hoe zorg je dat jouw aanpak vernieuwend is? Er zijn voorbeelden van vernieuwende methoden door oud-studenten en er is ruimte om samen te denken en brainstormen.

Programma

13:00 uur

Ontvangst met koffie en thee

13:15 uur

Opening door Marian Kok en Arjan van Dijk

13:45 uur

Ronde 1 (zie programma-aanbod):

  • Business-LAB (Engels)
  • Inspiration-LAB (Nederlands)

14:45 uur

Pauze (met hapjes en drankjes)

15:00 uur

Ronde 2 (zie programma-aanbod):

  • Business-LAB (Nederlands)
  • Inspiration-LAB (Engels)

16:00 uur

Wrap up
Meeting (met hapjes en drankjes)

17:00 uur

Slot

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via ons registratieformulier. Nadat je je gegevens hebt ingevuld, kun je de betaling direct afronden met iDEAL of creditcard. Zodra jouw betaling goed door ons is ontvangen, sturen we jou per e-mail een bevestiging van je aanmelding. Meld je op tijd aan, want er zijn beperkte plaatsen beschikbaar.

* NB: dit bedrag betreft administratiekosten, waarvoor geen terugbetaling mogelijk is bij annulering.

Aanmelden voor de Alumnidag

Aanmelden voor de Alumnidag

  • Velden met een * zijn verplicht.
  • Deze vraag wordt gesteld om geautomatiseerde inzendingen te voorkomen *
  • Door hieronder op de knop 'Aanmelden en betalen' te klikken, rond je de betaling af. Je kunt kiezen tussen betalen met iDEAL of creditcard.

Back To Top