blank

Judith van der Galiën (assistent-docent)

“If you’re always racing to the next moment, what happens to the moment you’re in?” – Nanette Mathews

Wat is jouw inspiratie om assistent te zijn?
Toen ik werd gevraagd om assistent te zijn hoefde ik hier niet over na te denken, ik zei volmondig JA! De opleidingen van de ACC hebben mij zoveel moois gebracht dat ik het een eer vind dat ik mag helpen met de begeleiding van de nieuwe lichting studenten, waar ik zelf ook weer heel veel van kan leren.

Mijn achtergrond
Naast mijn werk als coach/counsellor werk ik al 21 jaar als röntgenlaborant in het ziekenhuis van Leeuwarden. Dit werk doe ik nog met veel plezier, maar de contacten zijn hier maar kort en ik merkte al vrij snel dat ik ook nog iets anders zou willen doen waarin deze contacten met mensen wat langer zouden duren. Ik had alleen geen idee wat dat dan moest zijn. Tot ik 10 jaar geleden in twee crisissen belandde en zo in aanraking kwam met coaching/counselling. Er ging een nieuwe wereld voor mij open, wat was dit mooi! Het voelde ook alsof ik geen keus had, deze kant moest ik op en zo ben ik beland bij de ACC. Inmiddels heb ik de opleidingen Basis Coaching en Counselling en Verdieping Coaching en Counselling afgerond, ben ik mijn eigen praktijk aan het opzetten en kijk ik uit naar wat de toekomst mij te bieden heeft.

Waarom ik heb gekozen voor de ACC?
Het internet staat vol met coaching opleidingen. De ACC sprong er voor mij bovenuit, omdat deze opleiding echt bij jezelf begint. Niet alleen maar wat theorie leren maar eerst kijken naar jezelf en alle methodieken eerst zelf beleven en voelen wat ze met je doen. Dus naast de prachtige theorie een ontzettende verrijking voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling

Wie is mijn held en waarom?
Jaren geleden zou ik allemaal andere namen hier neerzetten maar nu durf ik te zeggen dat ik mijn eigen held ben. Mijn eigen held omdat ik trots ben op mezelf, op waar ik nu sta en dat ik trouw aan mezelf durf te zijn.