skip to Main Content
ACC Online Opleidingen Coaching En Counselling

Live Online – Basis Coaching en Counselling

Niveau 1

De opleiding Live Online – Basis Coaching en Counselling is de online variant van de klassikale opleiding Basis Coaching en Counselling. Meer informatie over de inhoud van deze opleiding, vind je hier. Lees hieronder wat het volgen van live online lessen inhoudt en hoe je je voor deze opleiding inschrijft.

Hoe werkt de live online opleiding?

De live online opleiding volg je met je eigen computer (met webcam) via het programma Zoom. Met dit programma kun je zowel met de hele groep met de trainer werken, als in aparte groepjes met elkaar oefenen. Dit maakt dat de online lessen (bijna) dezelfde mogelijkheden bieden als klassikaal onderwijs. Je krijgt live les van een docent, oefent met je medestudenten en krijgt hier feedback op van de docent.

Om veel aandacht te kunnen geven aan persoonlijke groei en ontwikkeling zijn er per online groep 6 tot 10 deelnemers. De lessen duren 3 uur per keer en tussen de lessen door kun je (online) met je medestudenten oefenen en intervisie houden. Daarnaast werk je aan je portfolio en coach je je eigen proefcliënten (online of real life).

Zo leer je dus vanuit je eigen huis, waar ook ter wereld, coachen en counsellen.

Bekijk ook onze blog

ACC Online Coachen

Waarom online coaching steeds populairder wordt

15 mei 2020 – Online coaching is de laatste jaren steeds populairder geworden. Dat is natuurlijk geen vreemde ontwikkeling, want veel onderdelen van ons leven spelen zich tegenwoordig online af. Lees meer

Details
AB
Opleiding:Basis Coaching en Counselling (live online)
Duur:8 maanden
Omvang:16 lessen van 3,5 uur + theorie-examen van 2 uur + praktijkexamen van 1 uur
Studiebelasting:Gemiddeld 8 -10 uur per week
Kenmerken:Live online opleiding
Opleidingsniveau:HBO
Vooropleiding:Minimaal mbo-niveau en/of voldoende levenservaring en motivatie
Benodigdheden:Computer met webcam
Docenten:Els Pet
Diploma:Bij een voldoende resultaat voor het portfolio, het behalen van het theoretisch en praktisch examen, het voldoen aan de aanwezigheidsplicht van 80% en wanneer voldaan is aan de betalingsverplichting, ontvang je het diploma Basis Coaching en Counselling.
Literatuurlijst:Download hier de literatuurlijst voor de opleiding.
Prijzen
AB
Start september 2020Totaalprijs € 1995,-. Betaling in 3 termijnen € 665,- per termijn.*

*Betaling in termijnen is mogelijk (maximaal 3). Het volledige bedrag moet echter zijn voldaan vóór aanvang van de opleiding.

Genoemde prijzen zijn inclusief digitale lesmap, de digitale leeromgeving en examenkosten. De literatuur en eventuele herexamenkosten (à € 100,- per onderdeel) zijn niet inbegrepen.

De Academie voor Coaching en Counselling is CRKBO-geregistreerd, waardoor op deze opleiding geen BTW van toepassing is.

Belastingaftrek

Je studiekosten zijn aftrekbaar van je inkomstenbelasting (met een drempel van € 250,-). Dit betekent dat je tot 52% korting kunt krijgen op je opleiding, afhankelijk van je inkomen. Dit betreft de kosten voor je opleiding, maar ook bijvoorbeeld de studieboeken. Voor meer informatie en de laatste stand van zaken met betrekking tot het aftrekken van studiekosten, verwijzen we je naar de site van de Belastingdienst.

Filters Sorteer resultaten
Variant
Startdatum
Einddatum
Lesdag
Lestijden
Docent
Locatie
Online (10 maanden)
15 september 2020
8 juni 2021
dinsdag
18:45 - 22:15
Els Pet
Computer met webcam (dinsdag)
Online (10 maanden)
14 september 2020
7 juni 2021
maandag
9.45 – 13.15
Els Pet
Computer met webcam (maandag)

De opleiding Basis Coaching en Counselling is ook beschikbaar als klassikale variant. Klik hier voor details en prijzen van Basis Coaching en Counselling klassikaal.

Minimum en maximum aantal deelnemers

De opleiding gaat van start bij een minimum van 6 deelnemers en heeft een maximum van 10 deelnemers. Je hoort uiterlijk 2 weken voor aanvang van de opleiding of deze definitief doorgaat. Mocht er te weinig belangstelling zijn, of de opleiding is vol, dan zoeken we in overleg graag naar een oplossing.

Aanwezigheidsplicht

Studenten worden geacht om aan minimaal 80% van de lessen deel te nemen om het diploma te kunnen behalen.

Een woord van dank is op zijn plaats. In de eerste plaats voor Henri die mij meenam in een wereld vol nieuwe dingen, ook bekende dingen die opeens een naam kregen. Ik heb genoten van je gewone manier van doen. Geen hoge en ingewikkelde dingen, maar wel wijs en zeer warm en liefdevol. ‘Laat de liefde stromen’, was iets wat je vaak zei. Ik vind dat zó mooi. Het past ook bij mij.

Back To Top