Academie voor Coaching en Counselling

Gebouw de Koningin
Koninginneweg 93
1211 AN Hilversum

085 0606 023
BTW: NL859683709B01
KvK: 73843873
Inschrijven

Mensen die communicatief sterk zijn hebben een voordeel t.o.v. mensen die dat niet zijn. Laat geen kansen liggen en ontwikkel jezelf optimaal, nu je die mogelijkheid hebt.

Meld je aan voor een van onze opleidingen.

Bekijk de opleidingen

Vind ons op Facebook
skip to Main Content

Waarom kiezen voor de ACC

De ACC biedt zowel klassikale als live online opleidingen aan. Bij ons kun je de basisbeginselen leren van het coachen en counsellen en/of je specialiseren in een bepaalde richting. Daarnaast hebben we een zeer breed aanbod van modules die jou de mogelijkheid bieden je te verdiepen in een bepaalde methodiek of thema. Hierdoor kun je je eigen pad uitstippelen en de coach/counsellor worden die het beste bij jou past.

Hieronder een aantal voordelen van de ACC op een rij

  • Onze opleidingen worden gegeven op locaties door heel Nederland.
  • De basisopleidingen zijn in verschillende tempo’s te volgen (5 of 10 maanden) en worden ook als avondopleiding aangeboden.
  • We bieden Live Online Opleidingen aan, wat betekent dat je van waar ook ter wereld kunt leren coachen/counsellen, terwijl je nog steeds toegang hebt tot een trainer en een studiegroep om mee te oefenen.
  • We hebben een zeer ruim studieaanbod (opleidingen en modules), zodat jij je kunt verdiepen in de richting die jij wenst.
  • De docenten van de ACC zijn experts uit het werkveld. Je leert dus van ervaren trainers/coaches/counsellors, die actuele en bestaande praktijkgevallen in hun lessen kunnen inzetten.
  • We staan voor een persoonlijke benadering, zowel in de lessen als in het contact tussen student en de medewerkers van de ACC.
  • Betaling in termijnen is mogelijk (mits volledig betaald voor aanvang van de opleiding). Onze opleidingen zijn vrijgesteld van BTW.
Back To Top