skip to Main Content
ACC Stress En Burnout Coach

Opleiding Stress en Burn-out Coach van start in september!

De opleiding Stress en Burn-out Coach gaat in september 2019 van start in Amstelveen!
In de opleiding Stress en Burn-out Coach leer je hoe je mensen begeleidt die te maken hebben met langdurige stressklachten en/of burn-out. Je leert welke destructieve patronen leiden tot een burn-out en welke methodieken je kunt inzetten om mensen deze patronen te laten veranderen. Je leert hierbij zowel te werken met de onderliggende patronen (zoals overlevingsstrategieën), als met methodieken om mensen andere strategieën en gedrag aan te leren.

De docenten
Drie docenten bundelen hun krachten om deze opleiding zo breed en compleet mogelijk te maken.
Mado Remkes is al vele jaren specialist op het gebied van stress en burn-out coaching en counselling. Zij zal in de opleiding het onderdeel counselling voor haar rekening nemen. Welke patronen hebben ertoe geleid dat je nu in een burn-out of stresssituatie zit en wat heb je nodig om deze patronen te doorbreken en te herstellen.
Annemarie Mentink is Hormoonfactorcoach en zal in de opleiding de kennis over stressfysiologie, voeding en beweging inbrengen. Wat gebeurt en fysiek met je bij stress en burn-out en wat is er nodig voor herstel en balans.

Samen vormen ze het ideale team om jou op te leiden tot allround stress en burn-out coach.

Waar, wanneer en kosten
De opleiding duurt negen maanden en zal plaatsvinden in de Paaskerk in Amstelveen op maandagen.

Wees en snel bij, want er is veel interesse! En als je je nu inschrijft vóór 1 juni, dan betaal je slechts € 1995,- ipv € 2400,-!

Klik hier voor meer informatie over de opleiding.

Back To Top