blank

Constance ten Have (assistent-docent)

“You can’t change what happened, you can’t change what you did or what was done to you. But you can choose how you live now. My precious, you can choose to be free.” – Edith Eger, The Choice

Wat is jouw inspiratie om assistent te zijn?
Toen ik anderhalf jaar geleden aan de basisopleiding bij de ACC begon, had ik geen idee welke persoonlijke ontwikkelingsreis ik zou gaan maken. Bewustwording, nieuwe inzichten en innerlijke rust hebben mij in mijn kracht gezet. Mijn ervaringen en liefde voor het vak draag ik graag over aan nieuwe studenten.

Mijn achtergrond
Na jarenlang ouders begeleid te hebben in het vinden van de juiste weg voor hun zeer jonge kind dat zich anders ontwikkelt, heb ik mijn hart verloren aan het coachvak. Een nieuw begin in mijn werkende leven. Momenteel ben ik bezig met het vormgeven van mijn eigen praktijk als counsellor en coach. Ook kijk ik er naar uit om nog meer te gaan leren.

Waarom ik heb gekozen voor de ACC?
Wat mij enorm aansprak bij het maken van een opleidingskeuze is dat de je bij de ACC tot counsellor én coach wordt opgeleid. Het fysiek oefenen van methodieken en het ondergaan van de lesstof voor je eigen persoonlijke ontwikkeling was voor mij eveneens van belang. De opleiding heeft mij doen opbloeien en groeien. Tevens is het erg fijn om tijdens de lesdagen met gelijkgestemde te zijn en om van elkaar te leren.

Wie is mijn held en waarom?
Ik heb bewondering voor mensen die volledig bij zichzelf kunnen blijven, die in het hier en nu leven én zelf richting aan hun leven geven.